fbpx

Hoger in Google?

Met zoekmachine optimalisatie bereik je nieuwe klanten. Voor potentiële klanten is een verkennend marktonderzoek online via de zoekmachine natuurlijk het ultieme middel om ‘de beste’, ‘de goedkoopste’ of ‘de dichtstbijzijnde’ te vinden. Via de zoekmachine krijgt men binnen mum van tijd inzicht in het complete aanbod van vergelijkbare diensten, producten of informatie. Met soms wel honderdduizenden zoekresultaten tot gevolg.

Dé SEO specialist

Meer bezoekers

Meer leads

Linkbuilding

Blog- en artikelpublicaties

Team van specialisten

Volg de planning live!

5000
+
zoekwoorden op één in Google
15
jaar
toonaangevende ervaring
1
aangewezen projectmanager

Zoekmachine optimalisatie (onsite)

Zoekmachine optimalisatie blijkt een effectieve manier om meer bezoekers op je site te krijgen en dus ook om meer klanten binnen te halen. Het is inmiddels dan ook tot een kunst verheven om blijvend een hogere positie in de ranglijst te realiseren. Maar hoe kom je nu precies hoger in de zoekresultaten te staan? Hier kan de SEO specialist je bij helpen.

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (offsite)

De vindbaarheid is te beïnvloeden met SEO; een afkorting van Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is een verzamelnaam voor alle technische foefjes die uit te halen zijn om invloed te hebben op de vindbaarheid van je site. Hoe hoger je verschijnt in de uiteindelijke zoekresultaten, hoe meer kans je natuurlijk maakt dat bezoekers ook echt bij jou uit zullen komen met hun zoekactie. Meer over linkbuilding

Hoog in Google in drie stappen

Zo zorgt Optima Media voor jouw explosieve Google stijging!
01
Strategie
Strategie bepalen op basis van concurrenten, huidige online positie en doelstelling.
02
Uitvoering
Het team van specialisten en al onze resources gaan keihard aan de slag om de concurrenten te verslaan.
03
Maximaliseren
Nadat de eerste rapportage binnen is, sturen we bij om nog meer resultaat te halen. Op naar de top!

Dit is wat klanten zeggen

De zoekmachine optimalisatie wordt verzorgd door onze partners van Optima Media uit IJsselstein. Ze zijn er in korte tijd in geslaagd om meer lead aanvragen te genereren via de website.
John van den Heuvel
Directeur Officium B.V.
Ook zo'n succes?

Daag ons uit!

ergun cengel commercieel manager

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Tijdens het gesprek kunnen we d.m.v. geavanceerde tools de huidige situatie en de mogelijke kansen op geboed van zoekmachine optimalisatie in kaart brengen.