optima-media-digital-marketing

Zoekmachine marketing

Hoger in Google en meer omzet met behulp van

Zoekmachine marketing.

Optima Media is gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Wij helpen uw bedrijf te groeien, door uw vindbaarheid op het internet te verhogen.

Zoekmachine marketing

Alleen een mooie website bezitten als bedrijf, is tegenwoordig niet meer voldoende om online potentiële klanten te bereiken. De vindbaarheid van uw website is minstens zo belangrijk geworden. Veel mensen zoeken met bepaalde zoekwoorden naar bedrijven die binnen uw branche werkzaam zijn. Wanneer deze zoekactie als resultaat heeft dat u pas op de tiende pagina van de zoekresultaten getoond wordt, zal uw website maar zelden bezocht worden.

Optima Media

Optima Media biedt diverse pakketten waarbij wij de website aanbieden, inclusief het regelmatige onderhoud dat nodig is voor de zoekmachine marketing. Samen met u kijken we waar uw potentiële doelgroep ligt, via welke zoekwoorden u gevonden wilt worden en hoe we uw bedrijf online kunnen laten groeien. Door regelmatige updates en aanvullingen te doen op uw website, zorgen we ervoor dat u zo hoog mogelijk blijft verschijnen in de zoekresultaten.

SEO en SEA

SEO betekent letterlijk Search Engine Optimization en wil zeggen dat er alles aan gedaan wordt om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te verschijnen. Dit is afhankelijk van meerdere factoren en de algoritmes hiervoor zijn niet openbaar en wijzigen telkens weer. Ook op het gebied van SEA (Search Engine Advertising) kunnen we jou van dienst zijn. Bij ons kun je je AdWords uitbesteden om hogere conversie en dus meer omzet te behalen.. Hierbij kunt u met een minimale inzet, een maximaal bereik binnen een toegespitste doelgroep realiseren, met behulp van onze SEO specialist.

We helpen u graag

Wij bouwen uw website op een dusdanige manier, dat deze geheel SEO compatibel kan worden ingericht. Met de aanvullende teksten die worden gewijd aan verschillende zoekwoorden waarop gezocht kan worden, bent u voortaan eenvoudig te vinden. We helpen u graag om uw bedrijf door middel van zoekmachine marketing te laten groeien en de bezoekersaantallen van uw pagina te laten stijgen. Neemt u contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken.

top-line-optima
Contact