optima-media-digital-marketing

Zakelijk e-mailadres

Professionaliseer en neem een

Zakelijk e-mailadres.

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een zakelijk e-mailadres? Door een zakelijk e-mailadres voor uw bedrijf te nemen, wint u het vertrouwen van uw klanten. Een goed klinkend e-mailadres komt professioneel en zakelijk over.

Hosted Exchange, E-mail Hosting of  Web Hosting.

* Hosted Exchange; is absoluut een zeer professionele e-mail oplossing voor uw bedrijf. U heeft overal toegang tot uw mail. U heeft een professioneel e-mailadres voor uw bedrijf.

* E-mail Hosting; U kunt uw e-mail in Outlook bekijken of via de geavanceerde Web Mail. U heeft hier iets minder opties dan bij Hosted Exchange, maar toch is E-mailhosting wel voldoende voor uw zakelijke e-mailadres.

* Web Hosting; Als u zowel uw E-mail als uw Website wilt hosten, bestelt u dan Web Hosting.

Uw gegevens snel uploaden en downloaden.

Uw gegevens staan op een zakelijk e-mailaccount. Voor uw zakelijke e-mailaccount maken wij gebruik van een zeer snelle server. De zakelijke voordelen hiervan zijn, dat u zonder problemen snel e-mails met grote bijlagen kunt versturen en ontvangen. De server heeft een enorme capaciteit; uw mailbox raakt niet snel vol, ook niet bij mails met veel MB’s.

De veiligheid van de server.

Wij maken gebruik van een zeer goed beveiligde, professionele server. Uw data en die van uw klanten is veilig. De door ons gebruikte server wordt ‘gespiegeld’. Dus mocht de server in het extreemste geval toch crashen; geen probleem! Uw data is nog steeds aanwezig op de back-up server.

Geavanceerde spamfilters.

U krijgt een geavanceerde spamfilter. Die, in tegenstelling tot een reguliere e-mailaccount, wel alle spam tegenhoudt. Zodoende voorkomen wij, dat u een geïnfecteerde e-mailaccount krijgt.

Om u een voorbeeld te geven;

Stel, u bent huisarts en u heeft een dokterspraktijk met 1000 patiënten; Het is dan van het allergrootste belang, dat u snel bij uw gegevens kunt. Dat u grote medische bestanden kunt ontvangen of verzenden, naar andere artsen. Het betreft hier vertrouwelijke informatie van patiënten, en deze informatie kan van levensbelang zijn. Ook wilt u geen spam, met mogelijke virussen ontvangen. Stel dat u per abuis samen met de spam een patiëntendossier verwijdert! Omdat u geen spam zult ontvangen, zal uw mailbox overzichtelijker zijn.

Deze zaken zijn niet alleen van belang voor artsen, maar voor alle ondernemers en zakenmensen. Advocaten, ingenieurs, bouwbedrijven, kantoren, etc.

De mailomgeving is professioneel ingericht.

De zakelijke omgeving waar u mee werkt is professioneel ingericht. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk automatisch een professionele handtekening instellen. Uw mailbox is overzichtelijk ingericht voor u als zakelijk gebruiker. Alle gewenste instellingen zijn voor u als zakelijk gebruiker aanwezig en gemakkelijk vindbaar.

top-line-optima
Contact