optima-media-digital-marketing

Website laten maken

Website laten maken

Tegenwoordig zoeken de meeste mensen (zo’n 95%) op het internet naar een product of een dienst. U kunt bij ons een goed vindbare website laten maken. Het design van de website bepaalt het verschil tussen succes of geen succes. Een ZZP-er met een professionele website komt over als een multinational. En een multinational met een gratis online doe-het-zelf website komt over als een amateur. Voor een vast laag maandbedrag bieden wij u een solide, professioneel ontworpen website.

Altijd goed gevonden

Goed vindbaar op Google

Onze webdesigners zorgen voor een goede vindbaarheid op Google. Als de website technisch en inhoudelijk goed opgebouwd is, scoort deze hoger op Google. Om hoog op Google te komen, moet de website aan bepaalde eisen voldoen. Onze webdesigners kunnen met behulp van professionele CMS-software en specifieke plug-ins de website zo opbouwen dat deze beter scoort op Google; “SEO-proof”.

Uw website inclusief tekst

Onze copywriters bedenken en schrijven voor u de teksten. Of u levert ons uw teksten aan, en wij optimaliseren en corrigeren deze geheel gratis. Maak weloverwogen afwegingen. Wilt u door ons uw website laten maken? Voordat wij beginnen aan uw website bekijken wij samen met u zaken als; Wat wilt u uitstralen? Wie wilt u aanspreken en hoe wilt u uw bezoekers bereiken? Wat zijn uw doelstellingen? Welke vormgeving heeft u in gedachten? Al deze wensen vertelt u ons aan de hand van een intake gesprek met een van onze adviseurs.

Wij denken met u mee en creëren zo voor u een vakkundig product op maat.

Al uw wensen besproken tijdens een intake gesprek

Onze klanten die hun website laten maken door Optima Media, stellen ons uitgebreide intake gesprek zeer op prijs. Er zijn verschillende manieren om dit intake gesprek te houden:

– Via een telefonische intake.
– U bent van harte welkom op ons kantoor in Nieuwegein. Afspraken maken kan op korte termijn.
– Wij komen naar u toe.

Geen opstartkosten

Wij brengen u geen opstartkosten in rekening. En de pakketprijzen zijn inclusief domeinnaamregistratie en hosting.

Uw website zelf eenvoudig aanpassen

Uiteraard staan wij tot uw dienst om door u gewenste wijzingen in uw website aan te brengen. U kunt simpel inloggen op het CMS van uw website en er dan wijzigingen op doorvoeren. CMS is het programma waarin uw website is gebouwd. Wij bouwen voor u een overzichtelijk CMS systeem met alleen die functies welke u nodig heeft om de website optimaal te beheren. U kunt eenvoudig foto’s of teksten toevoegen, verwijderen of wijzigen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw prijzen of uw assortiment aanpassen.

Automatisch aangepast aan smartphones en tablets

Uw website laten maken heeft ook nog een ander voordeel. We maken de website namelijk mobiel vriendelijk. Dat wil zeggen dat uw website niet alleen overzichtelijk is voor bezoekers die gebruik maken van een PC. Maar ook voor gebruikers van een tablet of mobiele telefoon. De website past zich goed aan het scherm van een mobiele telefoon of tablet aan.

Inclusief meerdere professionele e-mail adressen

Bij een professionele website horen natuurlijk ook professionele e-mail adressen. Stelt u zich voor, u ziet een website waarvan u denkt: “Daar zit een super groot bedrijf achter.Goed gedaan!” Maar dan, als u contact wenst op te nemen, ziet u ineens: “piet6384@hotmail.com”. Tenzij de betreffende persoon Piet van zijn voornaam heet én 6384 van zijn achternaam, en hij ook nog eens eigenaar is van Hotmail, is dit niet professioneel! Of u nu een pakket afsluit, of de website in één keer afrekent; u krijgt bij Optima Media altijd meerdere e-mail adressen naar keuze.

Inclusief professioneel agenda pakket

Vergeet nooit meer een afspraak! Aan het bijgeleverde e-mail account kan een agenda pakket worden geleverd zonder extra kosten. Dit agenda pakket kunt u zowel op de computer als op de Smart Phone gemakkelijk bedienen. U kunt per afspraak gemakkelijk instellen welke meldingen u wenst. Klik hier voor meer informatie.

Inclusief professionele foto’s

Optima Media beschikt over een zeer uitgebreid fotobestand. Zo kunnen wij bij alle websites professionele, passende foto’s vinden met licentie. Uiteraard kunt u zelf ook altijd foto’s aanleveren. Of u nu een professionele Photoshoot of een Drone-Photoshoot wenst, het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

Inclusief filmpje

Alle websites krijgen bij Optima Media een gratis promotiefilmpje. Het betreft een kort en simpel filmpje, op maat gemaakt met voor u relevante bedrijfsinformatie. Indien u een uitgebreidere bedrijfsfilm, promotiefilm of dronefilm wenst is dit uiteraard ook mogelijk.

 

Contact