optima-media-digital-marketing

Goed vindbare website laten maken?

Wij denken met je mee en zo kun je bij ons een vakkundige

website laten maken op maat.

Al uw wensen besproken tijdens een intake

Onze klanten die hun website laten maken door Optima Media, stellen ons uitgebreide intake gesprek zeer op prijs. Er zijn verschillende manieren om dit intake gesprek te houden:

Via een telefonische intake.
Bij ons op ons kantoor in IJsselstein.
Wij komen naar u toe.

top-line-optima
website laten maken traffic

Goed vindbaar in Google

Onze webdesigners zorgen voor een goede vindbaarheid in Google. Als de website technisch en inhoudelijk goed opgebouwd is, scoort deze hoger op Google. Om hoog op Google te komen, moet de website aan bepaalde eisen voldoen. Onze webdesigners kunnen met behulp van professionele CMS-software en specifieke plug-ins de website zo opbouwen dat deze beter scoort op Google; “SEO-proof”.

Uw website inclusief tekst

Onze copywriters bedenken en schrijven voor u de teksten. Of u levert ons uw teksten aan, en wij optimaliseren en corrigeren deze geheel gratis. Maak weloverwogen afwegingen. Wilt u door ons uw website laten maken? Voordat wij beginnen aan uw website bekijken wij samen met u zaken als; Wat wilt u uitstralen? Wie wilt u aanspreken en hoe wilt u uw bezoekers bereiken? Wat zijn uw doelstellingen? Welke vormgeving heeft u in gedachten? Al deze wensen vertelt u ons aan de hand van een intake gesprek met een van onze adviseurs.

SEO Copywriting
top-line-optima

Ons
werk

SEO Settings

Jouw website zelf eenvoudig aanpassen

Uiteraard staan wij tot jouw dienst om de door jou gewenste wijzingen in je website aan te brengen. Je kunt simpel inloggen op het CMS van jouw website en er dan wijzigingen op doorvoeren. CMS is het programma waarin jouw website is gebouwd. Wij bouwen voor jou een overzichtelijk CMS systeem met alleen de functies welke je nodig hebt om de website optimaal te beheren. Je kunt eenvoudig foto’s of teksten toevoegen, verwijderen of wijzigen. Zo kun je bijvoorbeeld uw prijzen of je assortiment aanpassen.

SEO scan

Doe een GRATIS SEO en website scan!

Typ hier je website-adres
Aangenaam!
Hier sturen we de scan naartoe

Automatisch aangepast aan smartphones en tablets

Uw website laten maken heeft ook nog een ander voordeel. We maken de website namelijk mobiel vriendelijk. Dat wil zeggen dat uw website niet alleen overzichtelijk is voor bezoekers die gebruik maken van een PC. Maar ook voor gebruikers van een tablet of mobiele telefoon. De website past zich goed aan het scherm van een mobiele telefoon of tablet aan.

michael webdesigner

Dit krijg je er ook nog eens bij

Inclusief meerdere professionele e-mail adressen

Bij een professionele website horen natuurlijk ook professionele e-mail adressen. Stelt u zich voor, u ziet een website waarvan u denkt: “Daar zit een super groot bedrijf achter. Goed gedaan!” Maar dan, als u contact wenst op te nemen, ziet u ineens:  “piet6384@hotmail.com”. Tenzij de betreffende persoon Piet van zijn voornaam heet én 6384 van zijn achternaam, en hij ook nog eens eigenaar is van Hotmail, is dit niet professioneel! Of u nu een pakket afsluit, of de website in één keer afrekent; u krijgt bij Optima Media altijd meerdere e-mail adressen naar keuze.

Professioneel agenda pakket

Vergeet nooit meer een afspraak! Aan het bijgeleverde e-mail account kan een agenda pakket worden geleverd zonder extra kosten. Dit agenda pakket kunt u zowel op de computer als op de Smart Phone gemakkelijk bedienen. U kunt per afspraak gemakkelijk instellen welke meldingen u wenst.  Klik hier voor meer informatie.

Professionele foto's

Optima Media beschikt over een zeer uitgebreid fotobestand. Zo kunnen wij bij alle websites professionele, passende foto’s vinden met licentie. Uiteraard kunt u zelf ook altijd foto’s aanleveren. Of u nu een professionele Photoshoot of een Drone-Photoshoot wenst, het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

Inclusief filmpje

Alle websites krijgen bij Optima Media een gratis promotiefilmpje. Het betreft een kort en simpel filmpje, op maat gemaakt met voor u relevante bedrijfsinformatie. Indien u een uitgebreidere bedrijfsfilm, promotiefilm of dronefilm wenst is dit uiteraard ook mogelijk.

Contact