optima-media-digital-marketing

Webshop laten maken

Wij denken met je mee en zo kun je bij ons een vakkundige

webshop laten maken op maat.

Webshop laten maken die professioneel en betrouwbaar is

Helaas hebben de revolutionaire internet-ontwikkelingen van de afgelopen jaren ook negatieve bijkomstigheden gehad. Mensen zijn steeds voorzichtiger met online aankopen geworden. Optima Media zorgt er voor dat de webshop er professioneel uitziet.

michael webdesigner
top-line-optima

Webshop met catalogus inclusief zoekfunctie

Hoe goed de prijs/kwaliteit van uw producten ook is, het is nog veel belangrijker dat de klanten de producten eerst kunnen vinden. De producten moeten eerst gecategoriseerd worden, vervolgens worden alle producten overzichtelijk gerangschikt per categorie. Optima Media richt de online catalogus zo in, dat de klanten gemakkelijk in de webshop kunnen navigeren en de producten kunnen vinden die ze zoeken. Zo zorgt Optima Media ook voor een interne zoekfunctie, zodat klanten die iets specifieks zoeken dit direct in de zoekmachine kunnen typen.

Alle betaalmogelijkheden

De drempel moet uiteraard zo laag mogelijk gelegd worden. Veel online aankopen zijn – net als in store – impulsief. Het moet de klant dus zo makkelijk mogelijk gemaakt worden om de aankoop te verrichten. Optima Media zorgt ervoor dat klanten hun aankopen gemakkelijk in het winkelwagentje kunnen plaatsen en als ze klaar zijn met de aankopen deze ook gemakkelijk bij de kassa kunnen afrekenen. Eenmaal aangekomen bij de kassa is het uiteraard de bedoeling dat de klanten kunnen kiezen hoe ze willen betalen. Alles is mogelijk, bijvoorbeeld Ideal, AMEX, VISA, American Express, PayPal, overboeken etc. Ook kan de klant kiezen of ze het willen laten bezorgen, of het zelf op willen komen ophalen.

Betaalmethodes
top-line-optima

Ons
werk

inlogmogelijkheden

Inlogmogelijkheid voor klanten

Een inlogsysteem voor bezoekers heeft vele voordelen. Ten eerste kunnen klanten bij herhaalde aankopen gemakkelijker overgaan tot een aankoop. Ze hoeven niet telkens alle gegevens in te voeren. U verlaagt zo de drempel voor de klanten. De klant kan het waarderen herkend te worden als vaste klant, eerdere aankopen zijn niet vergeten! Tevens kunt u de klant indien gewenst gepersonaliseerde aanbiedingen doen. En u kunt er voor kiezen aankopen te belonen met een puntensysteem. Dit soort loyalty-programma’s kunnen geheel op maat naar uw wensen worden gebouwd.

Klantenportaal

Ook kan de klant een overzicht te zien krijgen van al zijn voorgaande online aankopen, met de bijbehorende facturen. Ook kan hij gemakkelijk de procedures inzien voor eventuele retourlogistiek en garantievoorwaarden. Een webshop laten bouwen met inlogmogelijkheid voor klanten heeft ook als voordeel dat u als verkoper over een uitgebreide database met klantgegevens komt te beschikken. U beschikt over alle gegevens van de klanten inclusief de informatie van de producten waar uw klanten in geïnteresseerd zijn.

klantenportaal
cms inlog

Webshop laten maken met inlogmogelijkheid voor uzelf

Met een zeer gebruiksvriendelijk webshop CMS-systeem kunt u inloggen en heel eenvoudig producten toevoegen en verwijderen, prijzen aanpassen, etc. Wanneer u inlogt u ziet u een eenvoudig controle paneel. Hiermee kunt u op simpele wijze bijna alle veranderingen aanbrengen die u wenst. Indien u er niet uitkomt, biedt Optima Media zowel telefonische als online support. Het is uiteraard ook mogelijk om alle wijzigingen door ons aan te laten brengen, hier komen echter wel wat extra kosten bij kijken. Echter, het controle paneel is zo ingericht dat de gemiddelde internetgebruiker eenvoudig de gewenste aanpassingen kan aanbrengen. Bovendien wordt bij de oplevering van de webshop 1 op 1 uitgelegd hoe alles werkt door uw persoonlijk toegewezen adviseur.

Indien gewenst zijn er uiteraard ook SLA contracten beschikbaar, met bijpassende backup & onderhoudscontracten en toegang tot de 24-uurs serivcedesk.

Koppeling facturatiesystemen, fysieke kassa’s en scanners

Hoe meer verkopen er plaatsvinden en hoe uitgebreider het assortiment is, hoe belangrijker het is om goed te automatiseren. Bij een goede automatisering hoort uiteraard ook een goede koppeling met de onderlinge systemen. Optima Media biedt daarom ook de mogelijkheid om (evt. op maat gemaakte) voorraadbeheerssystemen te leveren en te koppelen met uw eigen facturatiesysteem. Uiteraard is het ook mogelijk deze koppeling te realiseren met de fysieke kassa’s en de (barcode)scanners.

Zo houdt u altijd het overzicht op uw voorraad, en heeft u geen extra administratieve kosten.

webshop laten maken kassa
top-line-optima

Welk product u ook verkoopt; als de webshop er niet betrouwbaar uitziet, loopt u verkopen mis. Heeft u de beste prijzen, maar kan de klant de producten niet gemakkelijk vinden? Dat betekent lost-sales. Heeft de klant zijn producten gevonden, maar kan hij niet afrekenen met de gewenste betaalmethode? Weer een verkoop gemist! Of wellicht heeft de klant zelfs afgerekend, maar is de verkoop niet volledig “geautomatiseerd” aan de verantwoordelijke persoon doorgegeven. Dan is de levering onnodig vertraagd. Of omdat er geen voorraadbeheerssysteem geïmplementeerd is, weer vertraging!

En hoe zit dat met klanten die in de toekomst weer aankopen willen doen. Moeten ze bij elke aankoop weer alle gegevens invullen, en bouwen ze geen punten op? Als u de klanten een mogelijkheid biedt om in te loggen, beschikt u ook over de mogelijkheid om klanten een stuk persoonlijker te waarderen en te belonen.

Is álles goed verlopen? Nu moet u alle verkoopfacturen nog naar de accountant doorsturen, wat een klus! Gelukkig kan dat ook anders.

projectmanager

Jouw webshop met o.a.:

Exchange Rate-
Valuta switcher voor internationale webshops
Kortingscode
Kortingscode functie
Webshop is standaard mobielvriendelijk
Webshop is standaard mobielvriendelijk
Aanbiedingen
(Tijdelijke) kortingsacties zijn simpel instelbaar
Verzendkoppeling
Volautomatische verzendkoppelingen voor pakkettjes.
Reviewsysteem
Review sterrensysteem met aftersales programma
Projectmanager
Eén aangewezen projectmanager
Contact