optima-media-digital-marketing

Vergelijkingssites

Wij bouwen ook

vergelijkingssites.

De hedendaagse consument gaat niet over één nacht ijs. En dat hoeft ook helemaal niet. Tegenwoordig maken de consumenten veel gebruik van vergelijkingssites. Vergelijkingssites bieden de bezoeker de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken. Het kan hierbij gaan om een opleiding, een verzekering of kinderspeelgoed. Er verschijnen steeds meer vergelijkingssites op het internet. Ze dienen om de prijzen van producten of diensten te vergelijken. Het is best wel een klus om te ontdekken welke producten kwalitatief goed zijn. En of de prijs van het product de juiste prijs is.

Uw product concurrerend aan de man brengen

Staat u achter uw product? En bent u ervan overtuigd dat uw product qua prijs/kwaliteit een prima product  of dienst is? Dan is het product op een vergelijkingssite plaatsen een uitstekende oplossing. Mensen die de vergelijkingssite bezoeken, zien dan meteen dat uw dienst of product er uitspringt. Of het nu gaat om de prijs of de kwaliteit van het product. Zo bereikt u een veel breder publiek, dan met bijvoorbeeld het plaatsen van een advertentie.

Vergelijkingssites zijn verschillend

Er zijn vele mogelijkheden als we het over de uitvoering van vergelijkingssites hebben. U kunt bijvoorbeeld een vergelijkingssite professioneel laten maken, die alleen de producten met elkaar vergelijkt. U kunt bijvoorbeeld ook een bezoeker door begeleiden naar de verkoper van een product. Of dit nu kinderfietsjes zijn, of levensverzekeringen. Geen enkele vergelijkingssite heeft een alomvattend aanbod. Maar voor een specifieke wens zijn gespecialiseerde vergelijkingssites geschikter dan algemene vergelijkingssites met veel rubrieken.

Meteen reserveren

Een bezoeker van vergelijkingssites die bijvoorbeeld een hotelkamer zoekt, zal het op prijs stellen als hij of zij meteen een hotelkamer kan boeken. Maar bijvoorbeeld iemand die een nieuwe auto zoekt, zal liever in zijn eigen regio gaan zoeken en dan persoonlijk de auto willen bekijken.

Legio mogelijkheden

De best bezochte vergelijkingssites zijn de gespecialiseerde sites. Hier vindt u hetzelfde product bij verschillende aanbieders. Dit is voor de bezoekers het meest overzichtelijk. En hoe overzichtelijker vergelijkingssites zijn, hoe meer klanten ze opleveren. U kunt natuurlijk ook een meer gevarieerde vergelijkingssite laten maken. Met een mooie, overzichtelijke presentatie en de juiste zoek- en sorteermogelijkheden biedt u de bezoeker een goede website. Met een gebruiksvriendelijke interface, goed informatief en de correcte privacy reglementen zal de klant een transactie willen voltooien. De vergelijkingssites welke wij bouwen zijn technisch perfect in orde en worden ondersteund door alle browsers. Hiermee bedoelen wij dat uw website getest wordt om te kijken hoe hij er op verschillende browsers uitziet. Zodoende krijgt u dan de beste browser voor uw website.

Beoordelingscriterium

Een beoordelingscriterium voor bezoekers is bijvoorbeeld niet alleen de kwaliteit van een product of de prijs ervan, maar ook de hoeveelheid recensies die andere klanten reeds geplaatst hebben. Vooral ook de kwaliteit van deze recensies speelt een belangrijke rol. Ook is het natuurlijk van groot belang dat de vergelijkingssites een ruim aanbod hebben en over voldoende informatie over een bepaald product beschikken.

top-line-optima
Contact