optima-media-digital-marketing

Vacature Stagiairs

vacature drone piloot
Drone operator
15 juni 2017
vacature seo linkbuilder
Vacature SEO linkbuilder
28 juni 2017

Vacature Stagiairs

vacature stagiair

Wil jij stage lopen bij een leuk creatief online marketing bureau met pooltafel en PS4? Optima Media verzorgt de volledige online marketing voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Webdevelopment, Drone-opnames, SEO en Social Media. We vormen samen een team van enthousiaste, jonge en gedreven collega’s.

Stage Mediavormgever
Als mediavormgever bij Optima Media weet je wat een website, logo of drukwerk succesvol maakt en ben je in staat om jouw denkwijze binnen het team en naar de klant door te communiceren en uit te voeren.

Stage Accountmanager
Ben je spontaan en heb je doorzettingsvermogen? Maak dan gebruik van je skills. Je werkt in een team aan operationele sales voor prospects en de onderhoud van huidige klanten. Optima Media verzorgt de volledige online marketing voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Webdevelopment, Drone-opnames, VoIp Centrales en SEO.

Stage Applicatiebeheerder
Wil jij meer leren over webdevelopment en het ontwikkelen van mobiele apps? Vind je het leuk om in teamverband te werken aan projecten voor onze klanten? Dan is een stageplaats bij Optima Media iets voor jou!

Sollicitatie

Solliciteer nu!

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 314.57MB
Bezig met versturen
Contact