Adresgegevens
Industrieweg 28
3401 MN IJsselstein

Het Up-To-Date Houden Van Je Website

Het Up-To-Date Houden Van Je Website

Up-To-Date: Echt een goed gevoel;  je nieuwe website is in de lucht en de enthousiaste reacties stromen binnen. Het was ook best wel een uitgebreid project, maar nu kun je voorlopig vooruit. Een streep erdoor op je to-do-list. De hoogste tijd ook om je weer te concentreren op je eigenlijke werk.

Een website is nooit af

Tja… doorstrepen op de to-do-list is fijn, maar daarvoor in de plaats komt wel wat nieuws:  Website updaten! Verdeel dit voor het overzicht direct in twee aandachtspunten: techniek en inhoud.

Techniek en Beveiliging

Wanneer je site in WordPress is gebouwd, dan zijn er meestal wel een aantal plugins in gebruik. WordPress is een zogenaamd Open Source systeem, waaraan iedereen zijn steentje bij kan dragen. Soms zijn daar mensen actief met minder goede bedoelingen, maar een hele grote groep ontwikkelaars houdt dat in de gaten en als er problemen zijn dan volgt er al snel een veilige update. Ook bij veel andere website is een regelmatige update wel zo verstandig.

Techniek en Snelheid

Computersystemen zijn erg aan veranderingen onderhevig. Nieuwere versies bieden weer nieuwe mogelijkheden, maar daardoor hebben bestaande programma’s en websites ook regelmatig een update nodig. Zo is alles weer beter op elkaar aangepast en dat komt vaak ten goede van de snelheid waarmee de website wordt geladen.

Techniek en mogelijkheden

Er is steeds meer mogelijk. Werp af en toe ook eens een blik op de websites van andere bedrijven. Het brengt je misschien op ideeën, zoals het laten maken van een interessant intro- of instructiefilmpje. Een website waar een paar jaar niets aan is toegevoegd, ziet er toch al gauw wat gedateerd uit.

Inhoud

Voer wijzigingen over het bedrijf direct door. Een verouderd adres en een werknemer die al twee jaar weg is maken niet echt een goede indruk. Zorg ook regelmatig voor wat nieuwe items zoals nieuws en/of afbeeldingen. Dit is ook belangrijk voor de ranking op Google. Een website waar maandelijks iets gebeurt staat al snel een stuk hoger in de lijst.

Author avatar
Lisa
Weg kwijt? Geen paniek, we laten cookies achter.