optima-media-digital-marketing

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Goed gevonden worden en meer omzet door

SEO.

Gevonden worden

In Nederland gebruikt maar liefst 95% van de mensen het internet. Internet wordt vooral gebruikt om allerlei diensten en producten te zoeken. Ruim 90% gebruikt hiervoor Google. Het is dus van groot belang om als bedrijf snel en gemakkelijk gevonden te worden op Google.

Er zijn twee manieren om gevonden te worden op het internet. De eerste is door te adverteren. En de tweede is SEO Optimalisatie, door uw website professioneel te laten optimaliseren.

Adverteren of SEO?

Elke ondernemer is zich bewust van een ding; het belang van goed gevonden kunnen worden op het internet. U kunt bijvoorbeeld advertenties plaatsen voor uw bedrijf. Dit is echter wel een kostbare aangelegenheid. U betaalt per klik (dus per bezoeker op uw website) een vast bedrag van meestal tussen de  € 1,00 – € 5,00  per klik. Een hele investering als u dan bijvoorbeeld 1500 bezoekers krijgt. Een rekening van duizenden euro’s is dan geen uitzondering! U staat dus op pagina 1 met uw advertentie. Maar vindt u het na een bepaalde periode te kostbaar worden, en stopt u met adverteren…. Dan zakt u direct weer terug naar bijvoorbeeld pagina 21. Uw investering in de advertentie is dus zeer korte termijn gericht.

SEO Optimalisatie

Wij laten u graag kennismaken met SEO Optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van uw website door een SEO specialist. Dat houdt in, dat de website van uw bedrijf gemakkelijk te vinden wordt voor potentiële klanten. Op Google, maar ook op andere zoekmachines.

Elke zoekmachine, zoals Google, heeft in zijn script, regels codering zitten waarin alle websites op inhoud en technisch vlak gewaardeerd worden. Dit script is geheim, maar er zijn verschillende applicaties voor ontwikkeld door ervaren software bedrijven. Dit zijn CMS-programma’s. SEO Optimalisatie komt tot stand met verschillende van deze programma’s, waaronder WordPress, Drupal en Joomla. En de zoekmachine Optimalisatie voor de webshops; Magento en Open Cart. Vervolgens bouwen wij de nodige plug-ins/modules in. Tot slot kunnen wij nu met de SEO Optimalisatie de website volledig geoptimaliseerd programmeren. In de gewenste programmeertaal. Met de gewenste applicaties, teksten, afbeeldingen, animaties en filmpjes etc. Zo benut u de door ons geboden zoekmachine optimalisatie volledig.

De juiste SEO optimalisatie maakt uw bedrijf online dus goed vindbaar. En dit zult u uiteraard merken, als uw klantenbestand begint te groeien!

top-line-optima
Contact