fbpx
optima-media-digital-marketing

SEO specialist

Meer omzet uit je website door onze

SEO specialist.

Tegenwoordig kan iedereen een website maken, maar wat maakt een website nou eigenlijke echt effectief? De echte SEO specialist kan je dat haarfijn uitleggen; alles hangt of staat met de vindbaarheid van de site.

Neem contact op voor meer informatie:

projectmanager
top-line-optima
seo specialist

Vindbaarheid online

Voor potentiële klanten is een verkennend marktonderzoek online via de zoekmachine natuurlijk het ultieme middel om ‘de beste’, ‘de goedkoopste’ of ‘de dichtstbijzijnde’ te vinden. Via de zoekmachine krijgt men binnen mum van tijd inzicht in het complete aanbod van vergelijkbare diensten, producten of informatie. Met soms wel honderdduizenden zoekresultaten tot gevolg… Je zal online dan ook in vrijwel iedere branche te maken krijgen met veel concurrentie.

De meeste mensen kijken echter nooit verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Ze klikken meestal op een van de eerste zes links die getoond worden. De volgorde waarin al deze sites vertoond worden in de zoekresultaten, wordt bepaald door de relevantie die de zoekmachines toekennen aan de informatie op de site.

SEO; zoekmachine optimalisatie

De vindbaarheid is te beïnvloeden met SEO; een afkorting van Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is een verzamelnaam voor alle technische foefjes die uit te halen zijn om invloed te hebben op de vindbaarheid van je site. Hoe hoger je verschijnt in de uiteindelijke zoekresultaten, hoe meer kans je natuurlijk maakt dat bezoekers ook echt bij jou uit zullen komen met hun zoekactie.

SEO blijkt een effectieve manier om meer bezoekers op je site te krijgen en dus ook om meer klanten binnen te halen. Het is inmiddels dan ook tot een kunst verheven om blijvend een hogere positie in de ranglijst te realiseren. Maar hoe kom je nu precies hoger in de zoekresultaten te staan? Hier kan de SEO specialist je bij helpen.

SEO Documentation
top-line-optima
SEO scan

Doe een GRATIS SEO en website scan!

Typ hier je website-adres
Aangenaam!
Hier sturen we de scan naartoe
Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden

Om erachter te komen hoe je het optimale uit jouw website kan halen, is het belangrijk om duidelijk te hebben met welk doel je deze website online hebt staan. Wil je bijvoorbeeld meer klanten trekken, bekendheid verwerven of heb je een eigen webshop? Met dat doel voor ogen kunnen we de zoekwoorden gaan bepalen, waarop een potentiële bezoeker via de zoekmachine bij jou uit dient te komen.

Dat worden vervolgens de zoekwoorden waarop jouw website verder zal worden geoptimaliseerd. Eerst zal worden onderzocht wat dit zoekwoord precies doet op internet. Hoeveel concurrentie is er, hoe vaak wordt er op dit woord gezocht en waar wordt er vervolgens vaak op doorgeklikt? Al deze informatie kan de SEO specialist helpen bij het inzetten van de juiste zoekwoorden.

Algoritmes

De relevantie van jouw site en dus de plaats in de ranglijst wordt door de zoekmachines bepaald aan de hand van een reeks ‘regeltjes’, ook wel algoritmes genoemd. De zoekmachine indexeert alle websites en filtert zo met behulp van de algoritmes de belangrijkste informatie eruit. Door een website zo te bouwen dat tijdens deze indexatie al eenvoudig jouw zoekwoorden eruit springen, heb je al een voorsprong.

Algoritmes
SEO specialist

SEO specialist

Vervolgens is het van belang om de inhoud van de site zo in te vullen, dat ook aan de rest van de SEO spelregels wordt voldaan. De reeks van regeltjes die Google gebruikt als algoritme om sites te waarderen, wordt telkens opnieuw aangepast. Dit zodat de exacte formule geheim blijft en er dus geen misbruik van gemaakt kan worden. Een goede SEO specialist weet deze algoritmes altijd de baas te blijven en moet zich daarvoor ook telkens blijven vernieuwen.

Up-to-date blijven

Dat blijven vernieuwen is overigens ook van groot belang als het aankomt op de inhoud van de website. Up to date blijven is één van die regeltjes om flink mee te scoren op relevantie en dus op vindbaarheid. Zo zijn er nog tal van regeltjes te benoemen die bijdragen aan een doeltreffende SEO van jouw site. Door de optimalisatie van jouw website uit te besteden aan een ervaren SEO specialist, bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite. Bovendien kun je ervan op aan dat het gewenste resultaat wordt bereikt.

SEO Training
michael webdesigner

Optima Media SEO specialist

Door slim gebruik te maken van deze algoritmes en de site structureel hierop in te richten en ook regelmatig bij te houden, zorgt onze SEO specialist ervoor dat jouw website eruit springt en dat meer bezoekers de site bekijken. Dit zal uiteindelijk ook zorgen voor het aantrekken van nieuwe klanten. Onze pakketten zijn inclusief:

Zoekwoorden onderzoek
Strategie op basis van zoekwoorden- en doelgroeponderzoek
SEO Planning
Projectmanagement en planning live volgen
Copywriting
Doorlopend Teksten en blogs schrijven/updaten
linkbuilden
Wekelijkse Linkbuilding
Web Hosting
Hosting, domeinbeheer en website onderhoud
Web Protection
Beveiliging en SSL-certificaat
top-line-optima

Ons
werk

Professionele optimalisatie

De specialisten op het gebied van SEO hebben dankzij hun kennis en ervaring de kracht om door middel van optimalisatie de bezoekersaantallen flink te verhogen. De positieve effecten van een doeltreffende en diepgewortelde SEO structuur, zijn zeker de moeite waard om in te investeren.

Om werk te maken van de SEO en de vindbaarheid significant te verbeteren, zorgt onze SEO specialist onder andere dat de volgende taken worden uitgevoerd:

  • De verschillende zoekwoorden bepalen, waar de site op gevonden moet worden
  • De structuur van de website SEO vriendelijk inrichten
  • Alle zoekwoord volgens SEO spelregels verwerken op de website
  • Teksten schrijven op basis van SEO regels
  • Extra punten scoren met voor de SEO waardevolle aanvullingen
  • Regelmatig nieuwe content toevoegen op basis van SEO
  • Relevantie verhogen door middel van linkbuilding

Inmiddels zijn de meeste zoekmachines al zo ver ontwikkeld, dat ze vrij nauwkeurig lijken te weten wat we precies nodig hebben en waar we naar opzoek zijn. Soms zelfs al voordat we onszelf hier echt van bewust zijn. De algoritmes worden met de dag intelligenter en kunnen voor de SEO specialist zowel voordelen als nadelen bieden.

Contact