optima-media-digital-marketing

SEO optimalisatie

Meer bezoekers? Ga dan voor

SEO optimalisatie.

Door de hedendaagse overvloed aan informatie op het internet, is het een vak apart geworden om ervoor te zorgen dat juist uw website snel en eenvoudig gevonden kan worden. Door middel van SEO optimalisatie en het up-to-date houden daarvan, door onze SEO specialist, blijft u in de picture.

SEO optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Bij Optima Media hebben wij de kneepjes van dit vak door de jaren heen eigen gemaakt. Hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn wanneer u er baat bij heeft, dat uw website daadwerkelijk gevonden wordt. Het liefst natuurlijk ook door de doelgroep, die u wilt bereiken via het internet. Als u uw website door ons laat maken aan de hand van SEO optimalisatie, komen potentiële klanten eenvoudig via de gewenste zoekopdracht bij u terecht.

SEO optimalisatieZoekwoorden

Aan de hand van de statistieken van uw site of die van vergelijkbare branches, kunnen de zoekwoorden worden herleid waarop mensen hebben gezocht om op deze pagina te belanden. Deze zoekwoorden worden vervolgens geoptimaliseerd verwerkt binnen uw website. De tekst en ook de indeling van de site worden zo geprogrammeerd, dat uw website volgens de ‘regels’ van Google en andere zoekmachines hoger in de resultaten zal verschijnen.

Scoren met content

De regels die Google hiervoor heeft, veranderen steeds en zijn niet openbaar; zelfs ‘strikt geheim’. Toch zijn er door de jaren heen diverse methode ontwikkeld voor SEO optimalisatie. Een gekopieerde tekst van een andere (of zelfs van de eigen) website zorgt voor een daling in de zoekresultaten ranglijst. Het zoekwoord moet vaak genoeg, maar absoluut niet te vaak voorkomen in een tekst. Afbeeldingen, links naar andere websites en bijvoorbeeld de titel en de tussenkopjes hebben ook ieder een eigen aandeel in het resultaat van de zoekmachines.

Optima Media zorgt dat u gevonden wordt

De websites die wij beheren, worden voortdurend door ons aangevuld en geoptimaliseerd. Om te zorgen dat ook uw website blijvend gevonden kan worden, voeren we de volgende werkzaamheden uit:

  • Copywriting
  • Linkbuilding
  • Technische on-site optimalisatie
  • Periodieke audits
top-line-optima
Contact