fbpx
het bedrijf
het team
vacatures
het bedrijf

Sinds 2007 helpen wij bedrijven met groeien.

Wanneer binnen een bedrijf ieder zijn of haar kwaliteiten kent kun je als bedrijf bouwen. Eenieder zet zijn eigen kwaliteiten in, en wanneer je dit samen brengt tot één krijg je een mooi eindproduct waar iedereen aandeel in heeft. Teamwork en specialisten komen zo bij elkaar.
het team

Onze specialisaties brengen wij graag samen.

Ons team bestaat uit verschillende experts eenieder exact weet wat de mogelijkheden zijn in het eigen vakgebied. Hierdoor krijgt iedere klant opnieuw enkel het beste van het beste op maat. Door de korte lijnen met de klant maar ook onderling in ons team, kunnen wij snel schakelen.
vacatures

Een gelukkige werknemer is een productieve werknemer.

Optima Media verzorgt de volledige online marketing voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Webdevelopment, Drone-opnames, VoIp Centrales en SEO. We vormen samen een team van 15 enthousiaste, jonge, en gedreven collega’s.

Wat wij bereikt hebben

5430
Zoekwoorden op de
eerste pagina in Google
2000
+
Projecten tot
een succes gemaakt
7
x
Gemiddelde ROI
op advertenties
1
Aangewezen
projectmanager

Dit is wat klanten zeggen

De online marketing wordt verzorgd door onze partners van Optima Media uit IJsselstein. Ze zijn er in korte tijd in geslaagd om meer lead aanvragen te genereren via de website.
John van den Heuvel
Directeur Officium B.V.
Ik heb mijn huidige website laten upgraden. Na het eerste ontwerp was ik direct enthousiast. Het ontwerp kwam overeen met wat ik in mijn hoofd had. Ik krijg ook erg veel goede reacties op mijn website. Een goed bedrijf dat erg met je meedenkt. Zeker een aanrader!
Esther Dekker
Vastgoed Directeur - Max Property Group
Aandacht maakt alles mooier. Aandacht om te luisteren naar wat je zou willen bereiken, aandacht om verder te vragen; aandacht en de kennis om het uit te voeren met de allernieuwste technieken, daar houden ze van bij Optima Media.
Angela Staats
Directeur Ijsselstaete

Online marketing tips

Wat is de gouden regel voor SEO anno 2020?
9 juni 2020
Tip: het heeft geen ruk met keywords te maken Zoek naar een gouden regel voor SEO en je komt direct op verschillende pagina’s over het belang van keywords...

Optima Media HQ

online marketing bureau team-2
online marketing bureau team
jimmy schommelstoel
Ook zo'n succes?

Daag ons uit!

ergun cengel commercieel manager

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Tijdens het gesprek kunnen we d.m.v. geavanceerde tools de huidige situatie en de mogelijke kansen in kaart brengen.