fbpx

Gidsen, geen managers

Wij zijn geen grote marketingfabriek, maar juist een klein, toegewijd team met een uitgebreide marketing expertise. Zo ervaar je de persoonlijke aandacht én heb je een ervaren partner in jouw avontuur naar successen op digitaal gebied. Wij denken in oplossingen, niet in beperkingen en zijn altijd hongerig naar het verleggen van de horizon.

Onze Koers

Extra energie halen wij uit partners die actief betrokken (willen) zijn, ondernemend zijn en niet bang zijn om van koers te wijzigen. Hierom geven wij de voorkeur aan langdurige en ambitieuze samenwerkingen. Dan pas kan er écht resultaat behaald worden. Klanten zien ons als partner, niet als uitvoerende kracht.

Naar De Horizon

Het principe “u vraagt, wij draaien” is niet op ons van toepassing, omdat wij ons willen positioneren als onderdeel van jouw organisatie om samen tot mooie resultaten te komen. Tijdens de reis wordt niet gekozen voor de meest dure of fancy tools, maar wordt er altijd gekozen voor de beste optie. Om te overleven in de digitale wildernis hechten we veel waarde aan jouw inhoudelijke input.
Team

Our guides

Jeffrey Chin A Foeng

Online marketing consultant

Megan Schouten

Social media manager

Maurice Kooijker

SEO-specialist

Maarten Geerlings

SEA specialist

Erwin van der Weij

Copywriter

Maije Tromp

Back-end developer

Sander de Goede

Copywriter

Tim Kooijman

Content creator

Michael Latulola

UX Designer

Patricia van Roy

Online marketing consultant

Hanneke Bakker

Online marketeer

Dit is wat klanten zeggen

Bekijk video
Onze klanten uit de regio

They already joined

Weg kwijt? Geen paniek, we laten cookies achter. Meer info