optima-media-digital-marketing

Opleidingen

De opleidingen.

Goede kennis van zaken biedt de mens de mogelijkheid om hogerop te komen in het leven. Het is daarom van groot belang om altijd bij te blijven leren. U merkt vast wel eens, dat bijvoorbeeld uw huisarts naar een studiedag is. Ook de leerkrachten op de school van uw kind moeten af en toe naar een studiedag. Optima Media biedt verschillende opleidingen aan. De opleidingen, die gegeven worden bij Optima Media zijn onder andere Fotografie, PhotoShop en Leren vliegen met Drones . De lesdagen bij Optima Media zijn inclusief een geheel verzorgde lunch, en ook het benodigde lesmateriaal is inclusief de cursustarieven.

Flexibele lestijden.

De opleidingen zijn uitstekend te combineren met uw werktijden. De uitermate flexibele lestijden van de opleidingen bij Optima Media maken het voor iedereen mogelijk om aan de opleidingen deel te nemen. Er bestaat de mogelijkheid om zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend opleidingen te volgen.

Onze locatie.

Optima Media bevindt zich zeer centraal gelegen, midden in het hart van Nederland. Op enkele minuten afstand van de A2, A12, A27 en de  A28, in Nieuwegein. Er wordt lesgegeven in een mooi, ruim klaslokaal. Wij maken gebruik van computers, beamers en whiteboards tijdens het lesgeven. De lunch krijgt u in moderne, mooie kantine. Ook zijn er schone, verzorgde faciliteiten aanwezig.

Onze docenten

Onze ervaren docenten geven met veel plezier les. Domme vragen bestaan voor hen niet. De lessen worden in een ontspannen sfeer gegeven. Cursisten worden altijd in de gelegenheid gesteld om hun vragen te stellen. Lukt dit niet tijdens de les, dan kunt u alsnog uw docent na de les een e-mail sturen met uw vraag.

Aanmeldingen voor medewerkers van bedrijven.

Indien u meerdere cursisten van een bedrijf tegelijk aan wilt melden, gelden er andere tarieven. Voor informatie neemt u contact  met de medewerkers van onze afdeling opleidingen.

 

 

 

Contact