fbpx
VMN_ILLU_aangeradenTOP-SCORE_160X160-4
Verkozen tot beste:

Online marketing bureau in Utrecht

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus! Het verbeteren van bestaande en opzetten van nieuwe online strategieën is bij ons dagelijkse kost.

  • Al meer dan 15 jaar maken wij impact

  • Uitgebreide roadmap op maat

  • Contracten Vertrouwen, dus schaalbaar.

9,6/10
4.6/5
(65 reviews)

Dit is een tijdperk van snelle veranderingen en uitdagingen in de online marketingbranche. We zijn ons ervan bewust dat het bijhouden van de laatste ontwikkelingen de laatste jaren enorm ingewikkeld is voor bedrijven en organisaties. Als specialisten vergaren en verspreiden wij dagelijks relevante kennis. Dit zetten wij vervolgens om in de campagnes van onze klanten en de trainingen die wij geven. Omdat we als online marketing bureau voor elke stap in de reis, die de online bezoeker maakt, een specialist hebben, geloven wij niet in campagnes met losse kanalen, maar halen we jouw doelen met totaaloplossingen.

Als online marketing bureau, gespecialiseerd in digital- en e-commmerce, hebben we twee online marketing routes: push- en pullmarketing:

Pull online marketing

Er is al behoefte bij je klant om op korte termijn een aankoop te doen, maar dan is het wel nodig dat zij je weten te vinden. Met behulp van databronnen, statistieken en diverse tools kunnen wij de behoefte van jouw klant goed in kaart brengen. Als online marketing bureau bekijken we eerst waar jouw klant zich nu bevindt. Zo kunnen we voorspellen, aan de hand van kennis en ervaring, welke stappen jouw klant vervolgens gaat nemen.

Push online marketing

Bij een push online marketing strategie, moet er nog een behoefte gecreëerd worden bij de klant om ze een zetje te geven in de juiste richting. Dat doen we door je te onderscheiden van anderen en door de consument kennis te laten maken met jouw product. Door middel van sociaal emotionele binding, bieden we de klant iets wat een goed gevoel geeft en tevens relevant voor hen is.

Online marketing in 4 stappen

Tijdens een eerste kennismakings- en intakegesprek leren wij jouw bedrijf of organisatie graag beter kennen.

Aan de hand van doelen bepalen we samen welke online marketingmiddelen voor jou de hoogste rendementen opleveren.

Zodra de koers bepaald is, gaan wij over tot het optimaal inrichten, uitvoeren en monitoren van jouw online campagnes.

De inzichten die wij uit onze analyses halen, gebruiken wij om de campagnes nog beter te laten renderen. Op naar de top!

online marketing bureau

Let's start
the journey

Weg kwijt? Geen paniek, we laten cookies achter. Meer info