Adresgegevens
Industrieweg 28
3401 MN IJsselstein

Het Nut Van Google+

Het Nut Van Google+

Nut van Google+: Waarom is Google+ belangrijk voor je bedrijf? Google+ lijkt op Facebook. Je kunt op Facebook bijvoorbeeld een bedrijf ‘liken’. Hierdoor worden updates van je bedrijfspagina onder de aandacht gebracht van potentiële klanten. Dit kunnen mensen ook op Google+ doen. Je kunt ze dan een ‘+1’ geven.

Zoekresultaten

Nut van Google+: Google wil echter dat de informatie wordt gevonden. Op die manier gebruikt het Google+ om van invloed te zijn op zoekresultaten. Voor bezoekers op Google+ is het bovendien makkelijker om  berichten te delen dan op Facebook. Het delen van berichten staat bij Google + voorop. Wanneer je Google+ gebruikt in de Chrome browser, kun je een extensie toevoegen als Replies and More for Google+. Hiermee kun je tegelijkertijd berichten delen op Google+, op Facebook en Twitter.

Wil je ook iets doen met Google+? Wij hebben een paar tips voor je verzameld!

Bedrijfspagina

Maak op Google+ een bedrijfspagina aan. Probeer daarbij gebruik te maken van zoekwoorden op de profielpagina van je Google+ pagina ‘over’.

Links

Voeg links toe op diverse plaatsen!  Links opnemen op de introductiepagina helpen om gevonden te worden in zoekopdrachten. Ze helpen klanten bovendien om direct naar je website toe te gaan.

Promoot

Laat mensen weten dat je een Google+ bedrijfspagina hebt! Dan pas kunnen ze je volgen. Plaats een link onderaan je e-mails en op alle andere social media. Je kunt daarnaast een badge plaatsen op je website. In hoe meer cirkels jij met je bedrijf zit en hoe meer Google+ volgers je hebt, hoe beter je positie wordt bij de reguliere Google zoekresultaten.

Interessant

Plaats je blog in Google+. Het is belangrijk dat de berichten interessant en origineel zijn. Plaats de tekst en de link in een update. Plaats ook afbeeldingen en video’s. Mensen delen ze over het algemeen eerder dan  tekstberichten.

Author avatar
Lisa
Weg kwijt? Geen paniek, we laten cookies achter.