optima-media-digital-marketing

Monumenten

 Monumenten.billionphotos-623380

Als er opnames gemaakt moeten worden van één of meerdere monumenten, is dit soms erg lastig. Simpelweg omdat een gebouw goed in beeld krijgen vanaf de grond niet mogelijk is. In elk geval niet alle kanten van het gebouw. Hiervoor bestaan verschillende oplossingen. Vroeger moest men met een trap onder gevaarlijke omstandigheden het gebouw filmen. Als er nu zwakkere plekken in een monument zitten, kan op deze manier foto’s of films maken echt risicovol zijn.

Films of foto’s gemaakt met een drone.

In het geval van oude monumenten met bijvoorbeeld zwakke vloeren of trappetjes, is het filmen met een drone de oplossing. Een drone is een onbemand klein vliegtuigje, dat overal kan komen. In kleine gangetjes, op zolders, in stoffige kelders… Zonder enig risico voor de bestuurder van de drone, de drone piloot. Onze ervaren drone piloten zijn allen afkomstig uit de luchtvaart. Ze maken opnames met de drones en geven ook vliegles aan geïnteresseerden die dit graag willen leren.

Restauratie van het monument.

In het geval dat een monument zich niet in een goede staat bevindt, zijn er restauraties nodig. Tenslotte willen wij onze monumenten graag in perfecte staat laten voortbestaan! Om precies te kunnen bepalen waar zich beschadigde delen bevinden aan het monument, maken wij er filmpjes van. Met een camera, welke aan de drone wordt bevestigd, maken wij films in 4K kwaliteit. Dat wil zeggen dat er 4 keer zoveel pixels zijn als bij reguliere camera’s. Hierdoor krijgt u een haarscherp beeld. Zo kunt u bepalen welke werkzaamheden er plaats zullen gaan vinden aan het monument.

billionphotos-992756

Contact