Adresgegevens
Industrieweg 28
3401 MN IJsselstein

De Meest Gebruikte Plugins Voor WordPress

De Meest Gebruikte Plugins Voor WordPress

Gebruikte plugins: Sta je na een hectische werkweek gezellig in de kroeg, lijkt iedereen om je heen het ineens over plugins te hebben. Pagebuilder, ratings, spam, widgets… de termen vliegen je om de oren. Al hoewel je geen groentje bent it-gebied, ben je hier niet echt goed in thuis. ‘Iemand een bitterbal!’ roep je de serieuze gezichten toe.  Ahh… dat werkt en je avond lijkt weer gered.  Binnenkort hier thuis toch maar eens wat dieper induiken, maar vanavond even niet.

Wat doen plugins

Vergelijk een plugin met een app op je telefoon en je bent al aardig op de goede weg. Plugins liggen wel vaker meer in de sfeer van een uitbreiding of toevoeging. Je kunt ze simpel al of niet gratis downloaden en ze gaan direct voor je aan het werk. Wat populaire voorbeelden op een rij:

Aksimet

Een handige anti-spam plugin. WordPress levert deze plugin standaard mee met de WordPress websites. Je moet de plugin nog wel even activeren.

W3 Total Cache

Het laden van je website verloopt hiermee een stuk sneller. Er zijn uiteraard nog meer plugins op dit gebied. WPSuper Cache bijvoorbeeld.

Contact Form

Hiermee voeg je simpel je contactformulier of een ander formulier aan je website toe.

File Manager

Overzichtelijk en handig om via de WordPress-admin je FTP-mappen en bestanden te beheren.

WK Google Analytics

Met deze plugin koppelt je je Google Analytics acount  aan je WordPress website. Nuttig om informatie te verzamelen over je bezoekers

Companion Auto Update

Een goede plugin om je site up-to-date te houden. Automatisch updaten van thema’s en plugins. Ook goed om je website veilig te houden.

 WordPress Yoast CEO 

Een goede all-in-one plugin. Je kunt een SEO-titel maken, een sitemap aanmaken, de meta-description invullen en de url-structuur aanpassen. Er is ook een hulptool voor het optimaliseren van je teksten voor SEO. Kortom alles wat bijdraagt aan een goede website qua ranking in Google en daarmee je bezoekersaantal.

Author avatar
admin
https://www.optimamedia.nl
Weg kwijt? Geen paniek, we laten cookies achter.