optima-media-digital-marketing

Livestream

Deel je event wereldwijd via

livestream.

Livestream; wat houdt dat in?

Livestream is simpelweg een manier om beelden live de wereld in te sturen. Je krijgt toegang tot een eigen online kanaal waar de kijkers jouw live beelden kunnen zien. Optima Media voorziet u van een online tv kanaal, inclusief een gebruiksvriendelijke applicatie waarop u kunt inloggen.

U kunt er ook voor kiezen om op uw eigen website eenmalig een “custom-made” player te laten installeren met uw eigen logo. U kondigt aan al uw volgers aan, wanneer de livestream plaatsvindt. Alle kijkers op uw website kunnen dan uw eigen uitzending volgen.

livestreamLivestream; wat heb je nodig?

In principe kan je in de omgeving van Optima Media, online inloggen. En dan heb je alles wat je nodig hebt voor de hand. Je hebt uiteraard wel een camera en een internetverbinding nodig.

Livestream; hoe is de kwaliteit van de verbinding?

Of u nu een evenement wilt livestreamen of een informatieve aangelegenheid, zoals de lancering van een nieuw product, Optima Media kan de livestream volledig voor u opzetten. Uiteraard is HD-livestream ook mogelijk. U dient er wel rekening mee te houden dat uw eigen internetverbinding voldoende moet zijn, met betrekking tot de uploadsnelheid van de gefilmde beelden.

Livestream opnemen?

Uiteraard is het ook mogelijk om de livestream op te nemen. U kunt deze optie met een simpel vinkje in de eigen inlog omgeving aanzetten. Dit is een leuke extra optie in het geval u de beelden later wilt terugkijken voor analyse. Of als u de beelden op de eigen website wenst weer te geven.

Livestream voor commerciële doeleinden

Heeft u veel volgers en verwacht u dat uw uitzending door heel veel mensen bekeken zal worden? Dan kunt u er nog wat mee verdienen. Optima Media kan namelijk een advertentiecampagne voor u opzetten. Adverteerders zijn bereid om te betalen indien er genoeg views zijn.

Livestream voor videovergaderingen en conference calls

Wilt u graag uw vergaderingen online houden? Alle deelnemers van een videovergadering op uw eigen website kunnen uitnodigen om in te loggen en deel te nemen?  Of u nu met één of met met meerdere personen tegelijk wilt vergaderen, de keus is aan u. Of het nu een binnenlands gesprek betreft of een conference call met mensen verdeeld over verschillende landen, alles is mogelijk.

top-line-optima
Contact