optima-media-digital-marketing

Live meekijken

 

Live meekijken zonder bijkomende kosten.

Bij Optima Media bestaat de mogelijkheid om live mee te kijken met de Drone Piloot, terwijl deze aan het filmen is. Dit houdt in dat u tijdens het maken van de opnames samen met de Drone Piloot, live de beelden kunt bekijken terwijl er wordt gevlogen.Dit zal u helpen om meer vastomlijnde ideeën te krijgen over hoe uw eigen te maken film er uit moet komen te zien.Schermafbeelding 2015-04-20 om 12.24.46

4k Kwaliteit.

Dit gebeurt in 4k kwaliteit op een scherm naar keuze. Dit kan voor sommige projecten zeer efficient zijn, want u kunt zo direct feedback leveren op de beelden. Of u kunt zo een bepaalde shot die u in gedachten heeft meteen realiseren. Deze optie is bij Optima Drones gratis zodat wij u altijd de gewenste beelden kunnen leveren. Het is soms moeilijk om je voor te stellen, hoe bepaalde beelden er op film uit zouden komen te zien. Door gebruik te maken van de mogelijkheid om mee te kijken met de crew terwijl er gefilmd wordt, krijgt u een helder kijk op de manier van filmen en een  idee hoe uw film er straks uit zou kunnen gaan zien.

Neem vrijblijvend contact op.

Mocht u meer vragen hebben over het Live meekijken neemt u dan gerust contact op, onze crew zal al uw vragen met plezier beantwoorden.

 

Contact