fbpx
Expanding territory

Linkbuilding uitbesteden

Binnen ons team hebben wij ervaren linkbuilders. Deze linkbuilders zorgen ervoor dat er waardevolle backlinks naar jullie site worden geplaatst. De betreffende sites moeten uiteraard een bepaalde relevantie hebben en daarnaast hebben zij een minimale domein autoriteit van 20+. Wil jij je linkbuilding uitbesteden?

Concurrentie analyse

Voordat we starten met de uitvoering brengen we de belangrijkste concurrenten in beeld. We kunnen inzicht krijgen in het aantal backlinks, de kwaliteit van de backlinks en de url van de backlink. Op basis daarvan zal er een linkprofiel opgebouwd worden met als doel de concurrenten voorbij te streven.

Zo heeft Airbnb in 2016 een grote slag gemaakt door de concurrent te verslaan op basis van het aantal backlinks:

In april 2015 is Airbnb de concurrent voorbij gegaan en heeft nu alle topposities in Google bezet.

Publishing partners

Het voordeel van onze jarenlange ervaring als linkbuilders, is dat we veel partnerships hebben opgebouwd. Denk hierbij aan grote platformen als nu.nl, panorama.nl en autoweek.nl, evenals honderden minder grote platformen die ingezet worden bij een lagere concurrentieniveau. De inkoopprijs van gastblogs, sponsored links en advertorials ligt bij ons als online marketingbureau meer dan 50% lager dan bij de eindklant. Wil jij je linkbuilding uitbesteden?

Zo werkt het niet​

In de afgelopen jaren is het beleid van Google voor het opbouwen van je backlinkprofiel enorm aangescherpt. Denk hierbij aan het massaal inkopen van grote aantallen backlinks zonder relevantie, het plaatsen van links enkel en alleen op directory pages (stratpagina’s), te opvallend reageren op blogs en fora en het direct ruilen van backlinks zonder A-B-C-methode toe te passen.

De juiste methode

Met onderstaande methode hebben wij zichtbaar uitstekende resultaten geboekt:

 1. Links ruilen via de A-B-C methode. We nemen uitgebreid de tijd om het web af te struinen en binnen onze partners op zoek te gaan naar relevante websites met een hoge domein autoriteit. Vervolgens nemen we contact op waarbij we het verzoek indienen om een link/blog te plaatsen dat verwijst naar jouw website. De linkpartner mag op zijn beurt een link/blog plaatsen op een van onze websites, maar absoluut niet dezelfde website. Zo zorgen we ervoor dat het plaatsen van de link door Google zo natuurlijk en organisch mogelijk wordt geïndexeerd.
 2. Artikelen plaatsen op platformen met autoriteit. We nemen contact op met onze publishers die ervoor zorgen dat er sterke artikelen geplaatst worden. In het artikel plaatsen we maximaal twee links naar jou website met de juiste zoekwoorden.

Wil jij je linkbuilding uitbesteden?

Links managen

Daarnaast controleren we elke maand de status van de vorderingen met betrekking tot de behaalde positie op Google, het aantal bezoekers op de site en het aantal clicks. Wij controleren ook waar de bezoekers vandaan komen, hoe ze op jullie websites terecht komen en wat er vervolgens met deze bezoekers gebeurd. Stel dat er op een bepaald zoekwoord veel bezoekers op jullie website komen maar vervolgens te kort blijven om een bepaalde reden, dan worden deze bezoekers door Google gezien als ‘’bouncers’’. Wanneer daar niet tijdig op ingespeeld wordt zal Google dit afstraffen door de website te laten zakken in de zoekresultaten. Wil jij je linkbuilding uitbesteden?

Linkbuild uitbesteden?
De resultaten

Resultaat van linkbuilding uitbesteden: superflink.nl binnen 6 maanden in de top 10.
Resultaat van linkbuilding uitbesteden: Topmovers.nl binnen 6 maanden op positie 2 in Google.
Goed verhaal, lekker kort ook...

Maar bewijs het

Behangwereld.nl | Omzetgroei van 42% d.m.v. SEO

Behangwereld.nl | Omzetgroei van 42% d.m.v. SEO

Shopkorting.nl | Van groei tot bedrijfsovername

Shopkorting.nl | Van groei tot bedrijfsovername

Terras-windscherm.nl | Op 1 met “windschermen”

Terras-windscherm.nl | Op 1 met “windschermen”

Werkwijze

Linkbuilding in 4 stappen

We brengen de huidige posities in kaart en die van de top 3 concurrenten.

Vervolgens draaien we de backlinks uit van de 5 belangrijkste concurrenten. Op basis daarvan bepalen we de strategie.

We starten met de uitvoering van het optimaliseren van het extern linkprofiel, in de juiste verhouden, ten opzichte van de concurrenten.

Vanuit ons op maat gemaakt linkbuilding tool monitoren we de stand van zaken. Op basis hiervan kunnen we, waar nodig, bijsturen.

online marketing bureau
En wie gaan ermee aan de slag?

De SEO-specialisten

Onze klanten

They already joined

Let's start the journey

Wil je ook een succescase? Neem dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek.

Of bel: 088-0666 176

Weg kwijt? Geen paniek, we laten cookies achter. Meer info

SEO

Behangwereld.nl | Omzetgroei van 42% d.m.v. SEO

 • Client

  De Jong Behangwereld B.V.

Bekijk case
SEO

Shopkorting.nl | Van groei tot bedrijfsovername

 • Client

  Bonuswinkelen B.V.

Bekijk case

Terras-windscherm.nl | Op 1 met “windschermen”

 • Client

  Trendo Externo

Bekijk case