optima-media-digital-marketing

Leren vliegen met drones

Wil jij

leren vliegen met drones?

Leren vliegen met drones.

Hoe lijkt het u, om te leren vliegen met drones! Bij Optima Media bestaat deze mogelijkheid al enige tijd. Door deel te nemen aan deze lessen, leert u vlot vliegen met drones. Tijdens deze lessen wordt niet alleen uitgelegd, hoe de drones bestuurd moeten worden. Ook krijgt men belangrijke informatie over o.a. weersomstandigheden, veiligheid etc. Het weer speelt een belangrijke rol bij het veilig verlopen van een drone vlucht. Ook komt er bij de cursus een klein stukje wetgeving kijken.

Onze crew.man-kijkt-drone

Wij werken met verschillende drones. Onze ervaren drone piloten beleven er veel plezier aan mensen te leren vliegen met drones. Het zijn allemaal zijn ervaren piloten, met een achtergrond in de luchtvaart. Getraind en opgeleid om zowel met vliegtuigen als met drones te vliegen. Ook zijn ze volledig getraind om vliegles te geven.  Zo kunt u uw vliegvaardigheden ontwikkelen en veilig en gecontroleerd leren vliegen met drones.

Zowel theorie- als praktijklessen.

De vlieglessen zijn zowel voor beginners zonder enige ervaring, als voor de verder gevorderde amateur. Zodoende is er voor iedereen die het leuk vindt de kans om te leren vliegen met een drone. U kunt zowel voor theorie- als praktijklessen bij Optima Media terecht.

De tarieven.

Theorieles

Inclusief lesmateriaal en theorie examen

(1 dag) u krijgt een geheel verzorgde lunch: €499,-

Praktijkles per uur: €49,-

Pro-Pakket: (2 dagen) inclusief lesmateriaal

Theorieles, 10 uur praktijkles

Inclusief lunch, een tussentijds examen en examen: €950,-

De drone waarmee u les heeft gehad bij Optima Media, krijgt u cadeau. Dit is onze felicitatie voor u vanwege het succesvol afronden van het Pro-Pakket.

Schermafbeelding 2015-04-20 om 01.31.14

top-line-optima
Contact