optima-media-digital-marketing

Inspecties met drones

billionphotos-1891875Inspecties met drones.

Drones zijn kleine, onbemande vliegtuigjes, waaraan in ons geval professionele camera’s in 4K kwaliteit zijn bevestigd. Met een camera in 4K kwaliteit krijgt het beeld 4 keer zo veel pixels, waardoor u een haarscherp, prachtig beeld te zien krijgt. Met deze drones  maken wij vluchten en filmen we de meest uiteenlopende locaties. U kunt het zo gek niet noemen, of onze crew weet er een prachtige film of foto’s van te maken! Zo voert Optima Media  inspecties met drones uit aan gebouwen in aanbouw en andere bouwprojecten.

Onze drones komen overal, binnen en buiten.

Bij veel projecten in de hoogbouw, bruggenbouw en andere bouwprojecten is het van groot belang, om tijdens de bouw inspecties met drones uit te voeren. In het algemeen gebeuren deze controles vanaf een hijskraan of  vanuit een helikopter. In sommige gevallen wordt een brandweerwagen met een lange uitschuifladder gebruikt om te filmen. Hier komen onze drones perfect van pas.  Sterker nog, onze drones kunnen op plaatsen komen waar een helikopter niet kan vliegen. Drones zijn veel wendbaarder en gemakkelijker te verplaatsen. Ze vliegen tussen, onder en over locaties die klein en moeilijk te bereiken zijn. Ze vliegen binnen in gebouwen, zwembaden of bijvoorbeeld kantoren of ziekenhuizen! Bovendien veroorzaken drones geen luchtvervuiling en veroorzaken ze geen geluidsoverlast. De mogelijkheden zijn eindeloos. Optima Media Drones. The Sky Is The Limit!

Uw vragen

Denkt u nu aan uw eigen (bouw) project, dat u graag gefilmd of gefotografeerd wilt zien? Neemt u alstublieft geheel vrijblijvend contact op met ons. Wat uw vragen ook zullen zijn…. onze crew zal al uw vragen  uitgebreid beantwoorden.

Schermafbeelding-2015-04-20-om-01.31.22

 

 

Contact