fbpx

Ergun Cengel

Online Marketing

De grote krachten van deze positieve Online Marketing Consultant zijn luisteren en analyseren. Met zijn sterke inlevingsvermogen haalt hij de pijnpunten van je organisatie boven water en neemt hij ze weg.

De nummer-1-positie

Ergun krijgt een kick als hij voor zijn klant de hoogste positie behaalt. Stijgen zijn klanten? Dan stijgt zijn humeur. Doordat zijn dag begint met het nagaan van hun posities, begint vrijwel elke dag met een lach. Vervolgens hangt hij meteen enthousiast met ze aan de lijn.

Betrokken bij klant

Ergun zorgt dagelijks dat hij op de hoogte is van alle ontwikkelingen in de branche van zijn klanten en hun concurrenten. Niet alleen voor zijn vele klanten uit de reisbranche, maar ook voor die ene klant uit de behangbranche doet hij dat zorgvuldig. Pas dan kun je écht goed helpen, gelooft hij. Met die helicopterview denkt hij mee en adviseert hij over alle facetten van de online marketing van de klant.

Optima Media
Online marketingbureau
Digital marketing campagnes met verbluffende resultaten. Wij zorgen voor meer traffic, meer leads, meer conversies en dus meer omzet!
seo scan man
GRATIS SEO SCAN!
Gratis SEO scan en 30 min. advies? Je website wordt persoonlijk beoordeeld en geanalyseerd door een ervaren SEO specialist van Optima Media.