optima-media-digital-marketing

Ervaringen

Facebook reviews

Optima Media
4.1
powered by Facebook
Angela Staats
Angela Staats
2018-05-03T10:03:45+0000
Aandacht maakt alles mooier. Aandacht om te luisteren naar wat je zou willen bereiken, aandacht om verder te vragen; aandacht en de kennis om het uit te voeren met de allernieuwste technieken, daar houden ze van bij Optima Media. En Maatschappelijk Bewust Ondernemen staat ook hoog in het vaandel. Toen Optima Media hoorde dat wij een benefiet gingen organiseren plus veiling, hebben ze spontaan aangeboden om de veilingsite te bouwen en ons te begeleiden bij het promoten via FB. Veel meer mensen dan wij zelf hadden kunnen bereiken, hoorden nu van ons goede doel.Mede dankzij hen -en veel vrijwilligers- hebben wij een bedrag van 10.000 euro binnen kunnen halen voor het kindertehuis Tinkerbell. Vijf gouden sterren voor Optima Media, gekregen van een goede fee voor het vele goede werk.
Azdin Bouraajaj
Azdin Bouraajaj
2018-04-05T20:07:13+0000
ik raad iedereen Optima media aan.Ze zijn in staat om van je webshop een marketing machine te maken.ze hebben een heel team van specialisten.ik ben blij dat ik bij hun ben terecht gekomen.
Yusra Idr
Yusra Idr
2017-04-04T11:13:34+0000
Super blij met mijn prachtige website MoroccanMusthaves .com. Het is precies geworden zoals ik dat wilde! Optima Media is erg professioneel, reageren ontzettend snel via de mail en zijn altijd goed bereikbaar. Precies wat ik zocht toen ik op zoek was naar een bedrijf dat mijn website wilde maken. Er is goed geluisterd en het resultaat mag er zeker wezen. Zelfs nadat de website af is, kan ik nog 24/7 terecht bij een van de medewerkers met vragen! Top service + top werk! Bedankt Optima Media!!!
Yorick Groeneveld
Yorick Groeneveld
2017-04-04T08:08:29+0000
Tom Huiberts
Tom Huiberts
2017-04-02T18:24:48+0000
Nahid El Idrissi
Nahid El Idrissi
2017-04-02T17:11:27+0000
Soraya Iboualiten
Soraya Iboualiten
2017-04-02T17:11:00+0000
Beheerderspagina Hair Kappersopleiding
Beheerderspagina Hair Kappersopleiding
2017-02-10T11:52:16+0000
Zeer tevreden over de website die optima media gemaakt heeft voor onze MBO school Hair Kappersopleiding. De website staat overal op de eerste plaats en wij krijgen er veel complimenten over. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en de service ook. Wat ons betreft een aanrader!
Tino Van Rossum
Tino Van Rossum
2017-01-31T09:42:37+0000
Geweldig bedrijf!
Lilly Garden
Lilly Garden
2016-11-25T14:42:23+0000
Wij zijn zeer tevreden over Optima Media. Zeer professioneel en op tijd een super website afgeleverd. Vriendelijke, behulpzame medewerkers die hun werk zeer serieus nemen. Zeker een aanrader!
Ahmed H Aly
Ahmed H Aly
2016-11-25T14:15:52+0000
Justbemo Enzo
Justbemo Enzo
2015-05-29T20:21:27+0000
Top. Filmen met de drone was een leuke ervaring. De beelden zijn geweldig!
Pj Van Loenhout
Pj Van Loenhout
2014-10-30T08:52:11+0000
Ramadan Jamilah
Ramadan Jamilah
2014-08-17T00:27:11+0000
Contact