optima-media-digital-marketing

Ervaringen

Wat vertellen onze klanten over ons?

Facebook reviews

Optima Media
4.1
powered by Facebook
Angela Staats
Angela Staats
2018-05-03T10:03:45+0000
Aandacht maakt alles mooier. Aandacht om te luisteren naar wat je zou willen bereiken, aandacht om verder te vragen; aandacht en de kennis om het uit te voeren met de allernieuwste technieken, daar houden ze van bij Optima Media. En Maatschappelijk Bewust Ondernemen staat ook hoog in het vaandel. Toen Optima Media hoorde dat wij een benefiet gingen organiseren plus veiling, hebben ze spontaan aangeboden om de veilingsite te bouwen en ons te begeleiden bij het promoten via FB. Veel meer mensen dan wij zelf hadden kunnen bereiken, hoorden nu van ons goede doel.Mede dankzij hen -en veel vrijwilligers- hebben wij een bedrag van 10.000 euro binnen kunnen halen voor het kindertehuis Tinkerbell. Vijf gouden sterren voor Optima Media, gekregen van een goede fee voor het vele goede werk.
Azdin Bouraajaj
Azdin Bouraajaj
2018-04-05T20:07:13+0000
ik raad iedereen Optima media aan.Ze zijn in staat om van je webshop een marketing machine te maken.ze hebben een heel team van specialisten.ik ben blij dat ik bij hun ben terecht gekomen.
Yusra Idr
Yusra Idr
2017-04-04T11:13:34+0000
Super blij met mijn prachtige website MoroccanMusthaves .com. Het is precies geworden zoals ik dat wilde! Optima Media is erg professioneel, reageren ontzettend snel via de mail en zijn altijd goed bereikbaar. Precies wat ik zocht toen ik op zoek was naar een bedrijf dat mijn website wilde maken. Er is goed geluisterd en het resultaat mag er zeker wezen. Zelfs nadat de website af is, kan ik nog 24/7 terecht bij een van de medewerkers met vragen! Top service + top werk! Bedankt Optima Media!!!
Yorick Groeneveld
Yorick Groeneveld
2017-04-04T08:08:29+0000
Tom Huiberts
Tom Huiberts
2017-04-02T18:24:48+0000
N El Idrissi
N El Idrissi
2017-04-02T17:11:27+0000
Soraya Iboualiten
Soraya Iboualiten
2017-04-02T17:11:00+0000
Beheerderspagina Hair Kappersopleiding
Beheerderspagina Hair Kappersopleiding
2017-02-10T11:52:16+0000
Zeer tevreden over de website die optima media gemaakt heeft voor onze MBO school Hair Kappersopleiding. De website staat overal op de eerste plaats en wij krijgen er veel complimenten over. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en de service ook. Wat ons betreft een aanrader!
Tino Van Rossum
Tino Van Rossum
2017-01-31T09:42:37+0000
Geweldig bedrijf!
Lilly Garden
Lilly Garden
2016-11-25T14:42:23+0000
Wij zijn zeer tevreden over Optima Media. Zeer professioneel en op tijd een super website afgeleverd. Vriendelijke, behulpzame medewerkers die hun werk zeer serieus nemen. Zeker een aanrader!
Ahmed H Aly
Ahmed H Aly
2016-11-25T14:15:52+0000
Justbemo Enzo
Justbemo Enzo
2015-05-29T20:21:27+0000
Top. Filmen met de drone was een leuke ervaring. De beelden zijn geweldig!
Pj Van Loenhout
Pj Van Loenhout
2014-10-30T08:52:11+0000
Ramadan Jamilah
Ramadan Jamilah
2014-08-17T00:27:11+0000

Google reviews

Naziha Azaly
Naziha Azaly
16:22 02 Apr 17
Optimamedia, de naam zegt het allemaal! Ze halen het optimale uit zichzelf en zijn bereid om extra en meer te geven voor de klanten. Creatief, meedenkend en klantgericht. Na het opleveren van de website ben ik telefonisch nagebeld om te peilen of alles naar wens is. De SEO-optimalisatie heeft mijn website op de kaart gebracht. Top service! Een bedrijf naar mijn hart. šŸ‘ŒšŸ‘ŒšŸ‘ŒšŸ‘ŒšŸ‘Œ
Vergaderruimte Den Haag
Vergaderruimte Den Haag
13:05 03 Apr 17
Naast het verhuren van mijn zaal in het weekend, was het tijd om ook doordeweeks de zaal beschikbaar te stellen voor vergaderingen en congressen. Optima Media heeft met een nieuwe website de zakelijke markt als doelgroep getarget, wat ons prima resultaten heeft opgeleverd.
rijschool arjan
rijschool arjan
16:02 01 Apr 17
Optima Media heeft onze website een enorme boost gegeven in de zoekresultaten van Google. Daarbovenop nog eens een goede, persoonlijke service. Top werk geleverd heren!
DJSweater XL
DJSweater XL
19:53 24 Apr 18
Na veel gestuntel met onze oude website zijn we bij Optima Media terecht gekomen. Binnen no time kon men ons concept vertalen. In slecht een paar weken hadden we een compleet nieuwe site waar menig station jaloers op is. Wat ons betreft Smooth & Funky (webdesign)
Moroccan Musthaves
Moroccan Musthaves
15:03 24 Apr 18
Ontzettend blij met mijn website die OptimaMedia al een tijd geleden voor me heeft gemaakt. Ik raad ook de jonge ondernemers aan om hun website hier te laten maken en te laten onderhouden. Bedankt OptimaMedia!
Taxi Amsterdam24
Taxi Amsterdam24
12:03 26 Apr 18
Wij hebben onze website bij Optima Media laten maken en we zijn zƩƩr tevreden. Optima Media luistert echt naar wat wij willen en de communicatie is echt top! Het lijkt wel alsof Optima Media 24 uur bereikbaar is. Ik raad Optima Media dan ook bij iedereen aan die een website of webshop wil laten maken.
angela en harry
angela en harry
14:35 02 May 18
Aandacht maakt alles mooier. Aandacht om te luisteren naar wat je zou willen bereiken, aandacht om verder te vragen; aandacht en de kennis om het uit te voeren met de allernieuwste technieken, daar houden ze van bij Optima Media. En Maatschappelijk Bewust Ondernemen staat ook hoog in het vaandel. Toen Optima Media hoorde dat wij een benefiet gingen organiseren plus veiling, hebben ze spontaan aangeboden om de veilingsite te bouwen en ons te begeleiden bij het promoten via FB. Veel meer mensen dan wij zelf hadden kunnen bereiken, hoorden nu van ons goede doel. Mede dankzij hen -en veel vrijwilligers- hebben wij een bedrag van 10.000 euro binnen kunnen halen voor het kindertehuis Tinkerbell. Vijf gouden sterren voor Optima Media, gekregen van een goede fee voor het vele goede werk.
Paul de Ridder
Paul de Ridder
11:55 03 May 18
Vakkundig, klantgericht en een overzichtelijk en snelle werkwijze. Ruim een jaar klant met mijn bedrijf en erg tevreden.
Esther Dekker
Esther Dekker
20:08 06 May 18
Ik heb mijn huidige website laten upgraden. Na het eerste ontwerp was ik direct enthousiast. Het ontwerp kwam overeen met wat ik in mijn hoofd had. Ik krijg ook erg veel goede reacties op mijn website. Een goed bedrijf dat erg met je meedenkt. Zeker een aanrader!
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven
Contact