optima-media-digital-marketing

Ervaringen

Wat vertellen onze klanten over ons?

Facebook reviews

Optima Media
4.2
powered by Facebook
Azdin Bouraajaj
Azdin Bouraajaj
2018-04-05T20:07:13+0000
ik raad iedereen Optima media aan.Ze zijn in staat om van je webshop een marketing machine te maken.ze hebben een heel team van specialisten.ik ben blij dat ik bij hun ben terecht gekomen.
Yusra Idr
Yusra Idr
2017-04-04T11:13:34+0000
Super blij met mijn prachtige website MoroccanMusthaves .com. Het is precies geworden zoals ik dat wilde! Optima Media is erg professioneel, reageren ontzettend snel via de mail en zijn altijd goed bereikbaar. Precies wat ik zocht toen ik op zoek was naar een bedrijf dat mijn website wilde maken. Er is goed geluisterd en het resultaat mag er zeker wezen. Zelfs nadat de website af is, kan ik nog 24/7 terecht bij een van de medewerkers met vragen! Top service + top werk! Bedankt Optima Media!!!
Yorick Groeneveld
Yorick Groeneveld
2017-04-04T08:08:29+0000
Tom Huiberts
Tom Huiberts
2017-04-02T18:24:48+0000
N El Idrissi
N El Idrissi
2017-04-02T17:11:27+0000
Soraya Iboualiten
Soraya Iboualiten
2017-04-02T17:11:00+0000
Beheerderspagina Hair Kappersopleiding
Beheerderspagina Hair Kappersopleiding
2017-02-10T11:52:16+0000
Zeer tevreden over de website die optima media gemaakt heeft voor onze MBO school Hair Kappersopleiding. De website staat overal op de eerste plaats en wij krijgen er veel complimenten over. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en de service ook. Wat ons betreft een aanrader!
Tino Van Rossum
Tino Van Rossum
2017-01-31T09:42:37+0000
Geweldig bedrijf!
Mouaad Loukili
Mouaad Loukili
2017-01-31T09:38:29+0000
Echt een super gaaf kantoor hebben jullie!
Lilly Garden
Lilly Garden
2016-11-25T14:42:23+0000
Wij zijn zeer tevreden over Optima Media. Zeer professioneel en op tijd een super website afgeleverd. Vriendelijke, behulpzame medewerkers die hun werk zeer serieus nemen. Zeker een aanrader!
Ahmed H Aly
Ahmed H Aly
2016-11-25T14:15:52+0000
Dries El Idrissi
Dries El Idrissi
2016-02-29T22:36:36+0000
Snel schakelen, transparant en innoverend. Kortom een top organisatie die alles in huis heeft om een ondernemer van een geweldig online platform te voorzien. Optima Media ga zo door!
Justbemo Enzo
Justbemo Enzo
2015-05-29T20:21:27+0000
Top. Filmen met de drone was een leuke ervaring. De beelden zijn geweldig!
Pj Van Loenhout
Pj Van Loenhout
2014-10-30T08:52:11+0000
Ramadan Jamilah
Ramadan Jamilah
2014-08-17T00:27:11+0000

Google reviews

Naziha Azaly
Naziha Azaly
16:22 02 Apr 17
Optimamedia, de naam zegt het allemaal! Ze halen het optimale uit zichzelf en zijn bereid om extra en meer te geven voor de klanten. Creatief, meedenkend en klantgericht. Na het opleveren van de website ben ik telefonisch nagebeld om te peilen of alles naar wens is. De SEO-optimalisatie heeft mijn website op de kaart gebracht. Top service! Een bedrijf naar mijn hart. šŸ‘ŒšŸ‘ŒšŸ‘ŒšŸ‘ŒšŸ‘Œ
Vergaderruimte Den Haag
Vergaderruimte Den Haag
13:05 03 Apr 17
Naast het verhuren van mijn zaal in het weekend, was het tijd om ook doordeweeks de zaal beschikbaar te stellen voor vergaderingen en congressen. Optima Media heeft met een nieuwe website de zakelijke markt als doelgroep getarget, wat ons prima resultaten heeft opgeleverd.
rijschool arjan
rijschool arjan
16:02 01 Apr 17
Optima Media heeft onze website een enorme boost gegeven in de zoekresultaten van Google. Daarbovenop nog eens een goede, persoonlijke service. Top werk geleverd heren!
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven
Contact