optima-media-digital-marketing

Drukwerk

Positieve emotie!

Waar moet je allemaal opletten bij het ontwerp van je drukwerk. In welke sector is je onderneming actief ? Wat voor klanten heb je? Kan het ontwerp van iets simpels als een visitekaartje al effect hebben, of dit kaartje bewaard wordt of niet? Of uw klanten nu wel of niet grafisch onderlegd zijn, een mooi ontwerp wekt zeker een positieve reactie op. Bewust of onbewust roept een goed ontworpen promotiemiddel een positieve emotie op bij de potentiële klant! Deze emotie is héél belangrijk! Je kan een hoog aantal slecht ontworpen kaartjes of folders verspreiden bij een groot aantal mensen en minder resultaat behalen, dan met een kleinere oplage goed ontworpen promotiematerialen. Optima Media beschikt over een aantal goed opgeleide, ervaren ontwerpers die deze emotie bij mensen kunnen oproepen!

Eén complete huisstijl

Folders, flyers, visitekaartjes, salesmappen, pennen en ander drukwerk. Eén complete huisstijl vakkundig ingericht en gedrukt. Voor het professioneel ontwerpen van promotiematerialen in 1 huisstijl. Met uw logo en uw website bent u bij Optima Media aan het juiste adres. Een eenmalige investering die niet duurder is dan de online concurrentie waar u zelf uw eigen huisstijl moet ontwerpen. Veel ondernemers denken dat het ontwerpen van een huisstijl door een grafisch mediabedrijf heel veel geld kost. Dat is ook vaak zo, maar omdat wij er bij Optima Media voor kiezen om het drukwerk tegen kostprijs aan te leveren wordt het zelfs goedkoper. U komt met een complete promotie oplage professioneel bij uw klanten over. De kosten voor het ontwerpen van een professionele huisstijl zijn lager dan de marges die de drukkerijen met hun dure apparatuur moeten vragen.

Nabestellingen met 1 telefoontje geregeld!

Alle geplaatste bestellingen worden bij ons in een database opgeslagen en zijn dus met 1 telefoontje of mailtje na te bestellen, uiteraard voor dezelfde lage prijzen. Vraag gratis en vrijblijvend een drukwerk offerte aan, en ervaar het zelf!

Contact