optima-media-digital-marketing
4K

Resolution

100%

Ultra stable video images

4000 M

Maximum height

360°

pan

Drone video service

With the gyroscope and the 4k camera, the images are not only stable but also of great quality. We can shoot your drone video while watching live on a screen, through a live stream.

The possibilities with drones are limited to our imagination.

Our work

We offer


  • Drone video
  • Drone photography
  • Drone inspections
  • Corporate video
  • Aerial video
  • Aerial photography

Drone video laten maken

DroneFilms Optima Media is gespecialiseerd in het maken van luchtopnames met drones. Drones zijn kleine onbemande vliegtuigjes, in ons geval is daaraan een camera bevestigd. Wij maken gebruik van camera’s met 4K kwaliteit. Dat wil zeggen dat er 4 keer zoveel pixels zijn als met simpelere camera’s. (minimaal horizontaal 3840 pixels en verticaal 2160 pixels). Hierdoor worden er vier keer zoveel details weergegeven en legt de camera alle details scherp vast. Door een luchtopname van bepaalde objecten te maken, zoals een gebouw in aanbouw of bijvoorbeeld een voetbalstadion met een drone, krijgt de opname een totaal andere dimensie. De drone filmt door zijn uitgebreide mogelijkheden op plaatsen waar bijvoorbeeld een (dure) helikopter niet goed bij kan komen. Omdat een drone overal onderdoor en tussen objecten door kan vliegen. Een drone video laten maken? Als u contact opneemt zal onze enthousiaste crew rustig de tijd nemen om te kijken wat uw vragen en wensen zijn.. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. The sky is the limit!

Acrobatische camerahoeken

Onze drones zijn speciaal ontwikkeld om professionele luchtopnames te maken. De creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt! Met de drone maken wij voor  u luchtopnames van elke gewenste situatie. Onze gecertificeerde drone-piloten kunnen met de drones vanuit acrobatische camerahoeken voor uitermate fascinerende films zorgen. Ook het maken van haarscherpe 4K kwaliteit luchtfoto’s behoort tot de mogelijkheden. Onze drones zijn fulltime, continue inzetbaar voor onder andere:

Commercials.

Allerlei evenementen, zoals sportevenementen, bijeenkomsten, etc.

 Inspectie van gebouwen, zowel van buiten als van binnen!

Zoek- en reddingsoperaties.

Het controleren van pijpleidingen en hoogspanningskabels (om bijvoorbeeld stormschade op te nemen).

Om het verkeersverloop en het ontstaan van files op de weg te traceren.

Inspectie van tunnels en bruggen in aanbouw.

Hulpdiensten kunnen helpen bij opsporing, gijzelingen, reddingswerk, etc.

Zoals wij al eerder gezegd hebben; Drone video laten maken? The sky is the limit!

drone video laten maken

 

Live meekijken zonder bijkomende kosten.

Bij Optima Media bestaat de mogelijkheid om live mee te kijken met de Drone Piloot, terwijl deze aan het filmen is. Dit houdt in dat u tijdens het maken van de opnames samen met de Drone Piloot, live de beelden kunt bekijken terwijl er wordt gevlogen.Dit zal u helpen om meer vastomlijnde ideeën te krijgen over hoe uw eigen te maken film er uit moet komen te zien.

4k Kwaliteit.

Dit gebeurt in 4k kwaliteit op een scherm naar keuze. Dit kan voor sommige projecten zeer efficient zijn, want u kunt zo direct feedback leveren op de beelden. Of u kunt zo een bepaalde shot die u in gedachten heeft meteen realiseren. Deze optie is bij Optima Drones gratis zodat wij u altijd de gewenste beelden kunnen leveren. Het is soms moeilijk om je voor te stellen, hoe bepaalde beelden er op film uit zouden komen te zien. Door gebruik te maken van de mogelijkheid om mee te kijken met de crew terwijl er gefilmd wordt, krijgt u een helder kijk op de manier van filmen en een  idee hoe uw film er straks uit zou kunnen gaan zien.

 Monumenten

Als er opnames gemaakt moeten worden van één of meerdere monumenten, is dit soms erg lastig. Simpelweg omdat een gebouw goed in beeld krijgen vanaf de grond niet mogelijk is. In elk geval niet alle kanten van het gebouw. Hiervoor bestaan verschillende oplossingen. Vroeger moest men met een trap onder gevaarlijke omstandigheden het gebouw filmen. Als er nu zwakkere plekken in een monument zitten, kan op deze manier foto’s of films maken echt risicovol zijn.

Films of foto’s gemaakt met een drone

In het geval van oude monumenten met bijvoorbeeld zwakke vloeren of trappetjes, is het filmen met een drone de oplossing. Een drone is een onbemand klein vliegtuigje, dat overal kan komen. In kleine gangetjes, op zolders, in stoffige kelders… Zonder enig risico voor de bestuurder van de drone, de drone piloot. Onze ervaren drone piloten zijn allen afkomstig uit de luchtvaart. Ze maken opnames met de drones en geven ook vliegles aan geïnteresseerden die dit graag willen leren.

Restauratie van het monument.

In het geval dat een monument zich niet in een goede staat bevindt, zijn er restauraties nodig. Tenslotte willen wij onze monumenten graag in perfecte staat laten voortbestaan! Om precies te kunnen bepalen waar zich beschadigde delen bevinden aan het monument, maken wij er filmpjes van. Met een camera, welke aan de drone wordt bevestigd, maken wij films in 4K kwaliteit. Dat wil zeggen dat er 4 keer zoveel pixels zijn als bij reguliere camera’s. Hierdoor krijgt u een haarscherp beeld. Zo kunt u bepalen welke werkzaamheden er plaats zullen gaan vinden aan het monument.

Neem vrijblijvend contact op

Mocht u meer vragen hebben over het Live meekijken neemt u dan gerust contact op, onze crew zal al uw vragen met plezier beantwoorden.

Contact