fbpx
Verkozen tot Utrechts beste

Webdesign bureau

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus! Wij maken websites met een doordachte strategie.

  • Al meer dan 15 jaar maken wij impact

  • Maatwerk websites mét merkbeleving

  • Zoekmachine-ready

9,6/10
4.6/5
(65 reviews)
VMN_ILLU_aangeradenTOP-SCORE_160X160-4

Doorgewinterd in webdesign

Optima Media zorgt ervoor dat de website voldoet aan alle kwaliteitsnormen en maakt deze gebruikersvriendelijk ter bevordering van een optimale conversie.

Dit doen we door de reis die jouw websitebezoeker doorloopt samen onder de loep te nemen. Vervolgens ontwerpen onze webdesigners hét perfecte conceptontwerp. De website wordt door onze developers technisch geïmplementeerd. Tot slot brengen we de website tot leven met verfijnde animaties en interacties.

Meer info? Neem contact op!

Goed vindbaar in Google

Om hoog op Google te komen, moet de website aan bepaalde eisen voldoen. Onze webdesigners kunnen de website zo opbouwen dat deze beter scoort op Google.

Inclusief tekst

Onze copywriters bedenken en schrijven de teksten. Of je levert ons jouw teksten aan, en wij optimaliseren en corrigeren deze geheel gratis.

Eenvoudig aanpassen

Wij bouwen voor jou een overzichtelijk CMS-systeem met alleen de functies welke je nodig hebt om de website optimaal te beheren.

Een nieuwe website in 5 stappen

We inventariseren de markt en in overleg bepalen we de juiste insteek op gebied van look & feel en nodige functionaliteiten van de website.

Er wordt in grote lijn en schets gemaakt (skelet) van de webshop om een idee te krijgen van hoe het opgebouwd worden.

Op basis van de wireframe leveren we een ontwerp aan. Hierop mag feedback gegeven worden.

Indien het ontwerp is goedgekeurd, zal het development team het ontwerp implementeren. Daarnaast zullen alle technische functies worden geïmplementeerd, en worden de producten geïmporteerd/toegevoegd.

Wanneer het testen en debuggen van de technische implementatie is voltooid, leveren wij de website op en is het klaar om live te gaan!

team medewerker michael
Esther Dekker
Esther Dekker
Vastgoed Directeur | Max Property Group
Lees verder
Ik heb mijn huidige website laten upgraden. Na het eerste ontwerp was ik direct enthousiast. Het ontwerp kwam overeen met wat ik in mijn hoofd had. Ik krijg ook erg veel goede reacties op mijn website. Een goed bedrijf dat erg met je meedenkt. Zeker een aanrader!
Harold Agterberg
Harold Agterberg
Directeur | UTC
Lees verder
Wij hebben onze website bij Optima Media laten maken en we zijn zéér tevreden. Optima Media luistert echt naar wat wij willen en de communicatie is echt top! Het lijkt wel alsof Optima Media 24 uur bereikbaar is. Ik raad Optima Media dan ook bij iedereen aan die een website of webshop wil laten maken.
Angela Staats
Angela Staats
Directeur | IJsselstaete
Lees verder
Aandacht maakt alles mooier. Aandacht om te luisteren naar wat je zou willen bereiken, aandacht om verder te vragen; aandacht en de kennis om het uit te voeren met de allernieuwste technieken, daar houden ze van bij Optima Media.

Website
op maat?

Weg kwijt? Geen paniek, we laten cookies achter. Meer info