fbpx

Succes verhaal

Trendo Externo

Vanaf 2011 biedt Trendo Externo duurzame, innovatieven en stijlvolle producten om langer te genieten van het buitenleven. Als specialist van uitschuifbare en uittrekbare windschermen koopt u geen massaproduct, maar worden de producten in Nederland ambachtelijk geproduceerd.

webshop-tw-desktop-mobile
0

Meer bezoekers
via Google.

0

Groei in leads
via Facebook.

0

Meer conversies
binnen 12 maanden.

PROBLEEM

Lage conversieratio

Terras-windscherm.nl is de website waarop Trendo Externo haar producten verkoopt. De huidige website vangt veel bezoekers op die uiteindelijk niet over gaan tot aankoop. Ook is de bouncepercentage hoog.

terras windscherm before
HET DOEL

Meer verkoop via de webshop

De huidige positie dient vooraf in kaart gebracht te worden. Hoe staat terras-windscherm t.o.v. de concurrenten? En waar haken de huidige bezoekers op af. Op basis van dit onderzoek hebben we kansen gezien om meer bezoekers te trekken naar de website en de conversieratio op te schroeven door de webshop aan te passen.

DE OPLOSSING

Re-design en trekken van meer bezoekers

Strategie

  • Re-design website: De volledige user-flow dient opnieuw te worden ingericht. Een logische volgorde van emotie naar ratio door eerst de klant een vertrouwd gevoel te geven voordat de call to action zichtbaar wordt.
  • SEO zoekmachine optimalisatie: de website van Trendo Externo moet meer bezoekers trekken. Hiervoor hebben we een backlinkstrategie ontwikkeld om de concurrent voorbij te streven.
case-tw-mockup
webshop-tw

Creatie/uitvoering

  • Nieuwe website
  • Het uitzetten van de huisstijl en deze consequent verwerken in alle uitlatingen naar buiten
  • SEO: zoekmachine optimalisatie door middel van pakkende content
  • Het opzetten van een social media strategie
HET SUCCES

465% meer offerte aanvragen

Weg kwijt? Geen paniek, we laten cookies achter. Meer info