fbpx

Succes verhaal

SHOPKORTING.NL

Shopkorting is de grootste cashback community van Nederland die op ruim 16.000 webshops is aangesloten. Shopkorting biedt hun, ruim 300.000 leden, korting met cashback shoppen. Bovenop de gebruikelijke korting, ontvangen de leden ook een deel van de comissie die Shopkorting ontvang per verkoop.
0 k

Meer bezoekers
via Google.

0

Posities gestegen
in Google.

0 k

Meer keywords
geïndexeerd.

PROBLEEM

Meer concurrenten

Met de opkomst van zowel nieuwe spelers als grote spelers die zich met dezelfde activiteiten willen begeven in de markt, heeft Shopkorting een uitdaging om hoge posities in Google te veroveren.

HET DOEL

Pagina 1 in Google

In eerste instantie mikken we op pagina 1 in Google op de belangrijkste generieke, zeer competitieve, keywords, zoals “korting” en “kortingscode”. Vervolgens bepalen we een strategie om in de top 5 te komen om zo organisch de top 3 te kunnen bereiken.

DE OPLOSSING

Externe linkprofiel optimalisatie

  • Backlinkprofiel: Op basis van een concurrentieanalyse hebben we geconcludeerd dat er veel te winnen valt met linkbuilding.
  • Website: De website zelf was al voldoende geoptimaliseerd. Het is altijd belangrijk om een nul-meting uit te voeren door onze seo-specialist. Op basis van het onsite SEO-rapport, kunnen er nog quickwins plaatsvinden.
google resultaten seo kortingscode
HET SUCCES

Behaalde resultaten

  • Zoekwoord “Kortingscode” op pagina 1, positie 2.
  • Zoekwoord “Korting” op pagina 1, positie 2.
  • Pagina 1 bereikt met 34 andere competitieve zoekwoorden (1000+ zoekopdrachten per maand per keyword)
HET SUCCES

Bedrijfsovername

Lasse Järvinen, mede-oprichter en voorzitter van de raad van bestuur bij Bonusway, zegt over de overname: “Shopkorting.nl heeft de grootste gebruikersgroep op de Nederlandse markt, wat een uitstekende aanvulling is op de vijf miljoen leden van Bonusway.” Hij vervolgt: “We zijn vooral onder de indruk van de organische aanwezigheid van het platform op de Nederlandse markt en de loyaliteit van zijn gebruikers.”

https://www.emerce.nl/wire/bonusway-neemt-shopkortingnl-leidt-nederlandse-ecommerce-loyaliteitsmarkt

Weg kwijt? Geen paniek, we laten cookies achter. Meer info