fbpx
preloader
SEO

Behangwereld.nl | Omzetgroei van 42% d.m.v. SEO

We’ve created a unique visual system and strategy across the wide existing spectrum of visible mobile applications and found yourself in a wide, straggling with wainscots.

Task

  • Client

    De Jong Behangwereld B.V.

Succes verhaal

Behangwereld.nl

Behang is hipper dan ooit, en dat is mede te danken aan de veelzijdigheid. Behang is er tegenwoordig in de mooiste kleuren, met de leukste prints, prachtige dessins en de meest kunstige figuren. Op behangwereld.nl is er een ruime keuze aan allerlei soorten behang. 

PROBLEEM

Toename concurrentie

Sinds de toename van e-commerce platformen, heeft behangwereld.nl last van dalingen in de organische zoekresultaten van Google. Daarnaast zijn de grote gevestigde bedrijven, zoals Praxis en Hoornbach flink aan het investering in online marketing. Gevolg: Daling in Google, minder bezoekers en dus minder verkoop.

HET DOEL

Google posities heroveren

Primaire doel is om de strijd aan te gaan met de nieuwe en gevestigde concurrenten om de posities te heroveren om vervolgens in de top 3 te eindigen.

Uitdaging: Slimmer omgaan met budget om op te kunnen boxen tegen Kwantum, Karwei en Hoornbach.

DE OPLOSSING

Slimme SEO-strategie

  • On-site SEO: Complete site onderwerpen aan alle aspecten die bijdragen aan een posititeve invloed op de organische zoekresultaten.
  • Externe linkprofiel optimalisatie: Het inzetten van linkbuilding om de domein autoriteit te verbeteren, in verhouding ten opzichte van de concurrenten.
0

zoekwoorden
op pagina 1

0

zoekwoorden
in de top 3

0

zoekwoorden
op de 1e positie

0

Groei
in winst

Wie hebben er aan deze case gewerkt?

De SEO-specialisten

Are you ready?

Let's start the journey

Wil je ook een succescase? Neem dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek.

Of bel: 088-0666 176
Back
Weg kwijt? Geen paniek, we laten cookies achter. Meer info