optima-media-digital-marketing

Applicaties

Onze developers bouwen

Applicaties.

Heb je goed werkende software nodig, zodat je meteen aan de slag kan? Applicaties ontwikkelen is een vak apart.Onze ervaren consulenten zijn allround gespecialiseerd. Ze werken een programma voor u uit tot een functioneel ontwerp, tot in detail. Dit programma kan dan weer verder uitgewerkt worden tot solide technisch ontwerp. Wat voor applicatie u ook nodig heeft, voor welke toepassing dan ook. Optima Media maakt het voor u, en laat het functioneren naar verwachting.  De complexiteit van de applicaties loopt uiteraard uiteen. Van applicaties voor een eenvoudig spelletje op een mobiele telefoon tot en met complexe systemen voor bijvoorbeeld industriële processen. Zulke toepassingen zijn vaak verdeeld over meerdere systemen.

Gespecialiseerde kennis van applicaties

Met onze gespecialiseerde kennis van applicaties kunnen wij u allerlei manieren helpen. Zo ontwikkelen wij programma’s op maat gemaakt voor de verkoop van artikelen tot en met projectontwikkelaars. De mogelijkheden zijn legio. De applicaties zijn geschikt voor elke browser. Ook maken onze consulenten ze zodanig, dat de applicaties mee veranderen met de schermgrootte van bijvoorbeeld uw mobiele telefoon, tablet of computer.

Beveiliging

De beveiliging van alle applicaties wordt hoog gehouden. Uw programma wordt regelmatig door externe auditors op beveiliging getest. Voordat uw applicatie aan u wordt geleverd, wordt het uitgebreid getest en gecontroleerd. Eventuele bugs en veiligheidsrisico’s worden dan ontdekt en snel verwijderd. U krijgt altijd een volledig veilig programma.

Uw wens tot een realiteit

Onze consulenten implementeren en assisteren voor elke fase van de ontwikkeling van de applicatie. Van het eerste ontwerp tot en met de acceptatie door de klant van de applicaties. Elk functioneel ontwerp kan uitgewerkt worden tot een technisch ontwerp. Wij ontwikkelen op efficiënte wijze applicaties voor u als hiervoor de standaard software niet bestaat. We kijken precies wat de wens van de klant is en dan wordt deze wens vertaald naar een goedwerkend, begrijpelijk systeem. Gebruiksvriendelijk en solide. Voordat er begonnen wordt met het maken van de applicaties worden alle details op papier gezet. De klant kan dan eerst rustig bekijken wat de applicaties kunnen doen en hoe ze werken. Pas na uw akkoord gaan de applicaties in ontwikkeling.

Sandboxing

Wij plaatsen voor u een Sandbox. Dit houdt in, dat u eventuele wijzigingen aan uw applicatie kunt aanbrengen in een compleet afgeschermde ruimte. Alvorens u de wijzigingen live zult toepassen.Dit komt dan uiteraard de beveiliging van uw applicatie ten goede.

 

20150505_1219510

top-line-optima
Contact