Een professionele telefooncentrale nodig?

088-, 085-, 0900-nummers

Lokale en internationale nummers

Keuzemenu

Wachtmuziek

Gesprekken opnemen

Voice-to-email

Bel app (Android/iOS)

Een professionele VoIP centrale is een telefooncentrale zonder investering in dure apparatuur met alle gewenste mogelijkheden. Wat veel mensen niet weten is dat zelfs de analoge telefoonlijnen die ze thuis, of op het werk hebben ook vaak VoIP lijnen zijn.

Dankzij de ontwikkelingen van de laatste jaren zijn de internetverbindingen betrouwbaar en snel geworden. Ze kunnen met gemak haarscherpe telefoonverbindingen tot stand brengen. De kwaliteit van een VOIP telefoonlijn is bij een simpel basis internet abonnement al tenminste even goed als die van een analoge lijn. Maar de opties zijn veel uitgebreider.

Een VoIP centrale is al mogelijk vanaf € 7,- per maand, inclusief telefoonnummer en centrale. Het mooie is, dat u ook een telefoonnummer kunt kiezen met bijvoorbeeld een Amsterdams netnummer. Ook een 085-nummer of misschien zelfs een nummer uit Parijs is mogelijk.

Welke opties heeft een VoIP centrale, en wat houden die opties in?

Hieronder volgt een opsomming van alle mogelijkheden met onze VoIP centrales.

Liever door ons laten instellen?

Alle opties kunnen wij voor u instellen en kunnen wij altijd ook weer voor u wijzigen. Stel; u kiest een bepaalde welkomstboodschap, of een bepaald wachtmuziekje. Wenst u dit na een aantal maanden te wijzigen? Dan kan een van onze medewerkers dat voor u doen. U beschikt ook over de mogelijkheid om in een eigen gebruiksvriendelijke inlogomgeving heel simpel zelf wijzigingen aan te brengen.

billionphotos-1202398_medium2000

©2016 Optima Media. Alle rechten voorbehouden.

Click Me